Icardi gol sevincini anlattı: "Hoş karşılamıyoruz"

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında, lider Galatasaray sahasında Atakaş Hatayspor'u konuk etti. Rams Park'ta oynanan mücadeleyi sarı kırmızılı takım 1-0 kazandı.

Mücadele sonrası Galatasaraylı futbolcular, beIN SPORTS mikrofonlarına konuştu.

Mauro Icardi: "Çok iyi oynamadık ama rakipten iyiydik. Her maç zor olacak. Gol ve galibiyet için mutluyum. Seriye devam etmeliyiz. Maç önünde kulübümüz ve başkanımız hakkında yorumlar yapılmış. Onları duyduk. Biz dürüst bir kulübüz. Yaptığımız işin yok sayılmasını hoş karşılamıyoruz. Bize saldırı olunca cevap vermemiz gerekiyor. İyi uyuyacağız bu akşam."

Fernando Muslera: "Galip olduğumuz için mutluyuz. En iyi maçımız değildi. Az fırsat vermemiz, daha fazla fırsat yaratmamız gerekiyor. Önümüzdeki maçlara bakacağız ve yolumuza devam edeceğiz."

"(500 maç) Beklediğim bir şeydi bu, oyuncu kariyeri için önemlidir. Onca şampiyonluk, kupa kazandık. Bu takım, bu başkan hak ediyor şampiyonluğu, bunun için mücadele ediyoruz."

Barış Alper Yılmaz: "Öncelikle kazandığımız için mutluyuz. İyi oynadığımızı düşünüyoruz. Hatayspor'u da tebrik ediyorum. Mutluyum, taraftarımıza armağan olsun. Bugün tabii ki özel duygular yaşadım. 100. kez bu formayı giyip sahaya çıktım. Bana güvenen herkese teşekkür ederim. Muslera'yı da tebrik ederim. 500. kez maça çıktı, helal olsun. Dediğim gibi çok mutluyum, daha nicelerine..."