Icardi: "Yıllarca bunu yaşamak istiyorum"

Video yükleniyor...

Galatasaray forması ile Trendyol Süper Lig'de 2023/24 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve attığı 25 golle sezonun 'gol kralı' olan Mauro Icardi, kulüp televizyonunda açıklamalarda bulundu. 

Şampiyonluk kutlamaları hakkında konuşan Icardi, "Florya'da çok eğlendik, onu söylemeliyim. Şampiyonluğumuzu stadımızda, bütün taraftarlarımızla birlikte kutluyoruz. Tabii ki şampiyonluktan ve gol kralı olmamdan dolayı çok mutluyum." ifadelerini kullandı. 

"Mücadele etmeye devam edeceğiz"

Arjantinli yıldız, "Takımı ilerletmek için buraya geldim ve takımın gelebileceği en iyi yerlere gelmesini istiyorum. Beni buraya getiren insanlara çok teşekkür etmek istiyorum. Biz mücadele etmeye devam edeceğiz ve her zaman daha iyisini isteyeceğiz." şeklinde konuştu. 

"Taraftarın sevgisi inanılmaz"

Mauro Icardi, "Taraftarın bana ve ve aileme karşı sevgisi inanılmaz. Aileme ve bana nasıl yaklaştıklarını gördüğümüzde çok mutlu oluyoruz. Sadece İstanbul'da değil, Türkiye'nin her yerinde sevgi görüyoruz. Bu sevgiyi gördüğümüz zaman gurur duyuyorum. Yeni nesilleri mutlu edebildiğim için çok mutlu oluyorum. Onları futbola motive ediyor olduğum için mutlu oluyorum. Bundan dolayı çok müteşekkirim..." dedi. 

"Yüzde yüz performansımda değildim"

Sezonu şampiyon olarak tamamlamaları hakkında da konuşan Icardi, "Şampiyon olduğumuz an çok mutluydum çünkü çok zor bir sezon oldu. Bileğimden sakatlığım oldu, o yüzden yüzde yüz performansımda değildim. Hep devam etmek ve takıma yardımcı olmak istedim. Defalarca kez enjeksiyon yapılması gerekiyor ve fizyoterapistlerin yanına gitmem gerekiyordu. Doktorun bana sürekli bakması gerekiyordu. Sezon sonuna geldiğinizde bakıyorsunuz 11 ay geçmiş, günlerce mücadele etmişiz. Kazanarak devam etmişiz. Baştan beri istediğimiz hedefe ulaştığımız için çok mutlu olduk." diye konuştu. 

"Yıllarca bunu yaşamak istiyorum"

Galatasaray taraftarının sevigisi hakkında da konuşan Icardi, "Galatasaray taraftarının bana karşı olan sevgisi sıra dışı... 'Aşkın olayım' da bir sembol oldu. Bu beni çok mutlu ediyor. Yıllarca ve günbegün bunu yaşamak istiyorum. Taraftarlarımızla birlikte kutlamak istiyorum. Kısa süre içerisinde beşinci yıldızımızı da almak istiyoruz. Kulübümüzün, teknik ekibimizin ve bütün oyuncuların isteği bu... Şimdi kutlamalara devam edeceğiz ve kısa süre içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz." diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Bu sezon ligde Galatasaray forması ile 34 maça çıkan Icardi, 25 gol ve 9 asistlik katkı sağlamıştı.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN