Icardi çağrıda bulunmuştu, Ümit Özat sözünde durdu!
Yayınlanma Tarihi 31 Mayıs 2023 Çar 21:35
Güncelleme Tarihi 8 Haziran 2023 Per 09:12
Güncelleme Tarihi 31 Mayıs 2023 Çar 21:44
Spor Toto Süper Lig'in 36. hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadele 4-1'lik Galatasaray galibiyeti ile tamamlanırken, bu maçın ardından sarı kırmızılı ekip şampiyon oldu.
MKE ANKARAGÜCÜ - GALATASARAY MÜCADELESİNİN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!
Takımının iki golünü kaydeden Mauro Icardi kritik maçın yıldızı olurken, Spor Toto Süper Lig'deki gol sayısını 21'e yükseltti.
MAURO ICARDI'NİN BU SEZON ATTIĞI TÜM GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!
Ümit Özat'a çağrıda bulunmuştu
Arjantinli golcü futbolcu, sosyal medya hesabından 'Icardi 20 gol atarsa saçlarımı sarı kırmızıya boyarım" diyen eski Fenerbahçeli futbolcu Ümit Özat'a bir çağrıda bulunmuş ve saçlarını boyatmasını istemişti.
Ümit Özat da sosyal medya hesabından yaptığı yayında saçlarını kırmızıya boyarken paylaşarak, Icardi'nin paylaşımına yanıt verdi.

Ümit Özat da sosyal medya hesabından yaptığı yayında saçlarını kırmızıya boyarken paylaşarak, Icardi'nin paylaşımına yanıt verdi.
