Hull City'den Pelkas kararı!

Video yükleniyor...

İngiltere Championship'te mücadele eden ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, sezon başında Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den Dimitrios Pelkas'ı kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Oyuncunun gelecek sezondan itibaren transfer durumu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Pelkas ile devam kararı çıkmadı

Hull Live'da yer alan habere göre Pelkas, İngiliz ekibinden ayrılmaya hazırlanıyor. Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior'un gelecek sezon planlamasını şimdiden yaptığı belirtilirken, takımın iki yıldızı Ryan Woods ve Tobias Figueiredo için gelecek tekliflerin değerlendirmeye alınacağı ifade edildi. Sezon başında takıma kiralık olarak katılan Malcolm Ebiowei ve Dimitrios Pelkas ile ise sözleşme uzatmama kararı alındığı belirtildi.

Bu sezon sakatlıklar sebebiyle bir dizi maç kaçıran Pelkas, Hull City forması ile çıktığı 26 maçta 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. 

Sözleşmesi bitiyor

Oyuncunun Fenerbahçe ile sözleşmesi Haziran ayında sona erecek. Sarı lacivertlilerin sözleşme teklifi yapmaması durumunda Pelkas serbest statüde kalacak ve istediği takıma bonservisi olmadan transfer olabilecek. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN