Hazard, Premier Lig'e geri mi dönüyor?

Hazard, Premier Lig'e geri mi dönüyor?
İspanya La Liga devi Real Mardrid'de forma giyen Eden Hazard, yıldızını parlattığı Ada futboluna geri dönmeye hazırlanıyor.

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden AS'ta yer alan habere göre İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea, eski oyuncusunu Batı Londra'ya döndürmenin hesaplarını yapmaya başladı.

Kadrosunda Christian Pulisic, Hakim Ziyech ve Kai Havertz gibi üst düzey kanat oyuncularına sahip olması nedeniyle bu transfer hamlesi için fazla aceleci davranmayan Maviler, yine de 2 sezon boyunca diz sakatlıklarıyla boğuşan ve istediği performansı bir türlü sahaya yansıtmayı başaramayan Belçikalı yıldızı transfer listesine almış durumda.

Londra temsilcisinin bu transferde ısrarcı bir tutum sergilemesi durumunda eflatun-beyazlıların Hazard için kulüpler arasında yapılacak görüşmelerde kapıyı 60 milyon euro'nun altında bir bedelden açmayı düşünmediği konuşuluyor.

İspanyol deviyle 3 yıl daha devam edecek olan ve Hazard'a yılda 460 bin euro kazandıran mevcut sözleşmesi ise, Chelsea'nin önündeki en büyük engel olarak göze çarpıyor.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen mavi forma altında 2 Premier Lig, 1 FA Cup, 1 Lig Kupası ve 1 de UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan 30 yaşındaki kanat oyuncusu, kendisini halihazırda kulüp efsanesi olarak kabul eden taraftarların takımda en çok görmek istediği futbolcuların başında geliyor.

Santiago Bernabeu çimlerine çıktığı ilk günden bu yana 43 resmi maçta forma şansı bulabilen Hazard, söz konusu karşılaşmalarda takımına yalnızca 5 gol - 8 asistlik skor katkısı verebilmişti.