Hasret bitiyor! Büyük heyecan başlıyor!

Hasret bitiyor! Büyük heyecan başlıyor!
Dünyanın en çok ilgi gören basketbol ligi NBA'de 72. sezon Türkiye saatiyle Çarşamba sabaha karşı oynanacak maçlarla start alıyor. 

Yeni sezonun ilk gününde  geçtiğimiz sezon finalde karşılaşan Golden State Warriors ve Cleveland Cavaliers sahada olacak. 

Cleveland Cavaliers sezonun ilk maçında, sezon arasında büyük bir takasa imza attığı Boston Celtics'i ağırlayacak. Geçtiğimiz sezon finalde kaybeden Cleveland, yaz döneminde Boston'dan Isıah Thomas'ı alırken,, LeBron James'in gölgesinde kalmak istemediğini söyleyen Kyrie Irving'i Celtics'e göndermişti. Cavaliers'ın süper yıldızı LeBron James'in sol ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle ilk maçta forma giyememe ihtimalinden bahsedilirken,, sezon öncesi takıma katılan Derrick Rose, Dwayne Wade ile birlikte milli basketbolcumuz Cedi Osman'ın da forma giyip giymeyeceği merakla bekleniyor.

Golden State Warrıors ise, sezonun ilk maçında Houston Rockets'ı ağırlayacak. Geçtiğimiz sezon Kevin Durant'in katılımıyla mağlup edilmesi çok zor bir ekip yaratan ve beklendiği gibi şampiyonluğa ulaşan Warriors da sezona sakatlıkla merhaba diyor. Shaun Livingstone, Andre Iguodala ve Omri Casspi'nin sakatlıklar nedeniyle takımda olmaması, koç Steve Kerr'ün canını sıkmışa benzemiyor. Son yaptığı açıklamada  kadrosundaki 15 oyuncudan herhangi beşiyle sahada olmasının yeterli olacağını söyleyen Kerr, yine de yıldız oyuncusu Stephen Curry'nin formunun zirvesinde olduğunun altını çizmeden geçmedi.

NBA'in tüm heyecanını sezon boyunca beIN Sports ekranlarından takip edebilirsiniz.