Hasan Çavuşoğlu: "Herkes transfer yarışı içinde"

Video yükleniyor...

Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Hasan Çavuşoğlu'ın konuşmaları:

"22 yıldır Alanyaspor'un ve futbolun içerisindeyim ilk defa bu kadar geç biten bir genel kurul oldu. Süreç oldukça seviyeli geçti. İnşallah Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni seçilen yönetimi, Türk futbuluna faydalı olur. 

Türk futbolunu birçok anlamda geliştirmek lazım. Bizler, Süper Lig kulübü başkanları olarak daha iyi ve uyumlu çalışmamız lazım. Futbol rekabeti sadece yeşil saha içinde olmadı. Saha dışında ise dostluklar olmalı."

"Futbola değer katmaya çalışıyoruz"

"Herkes transfer yarışı içinde. Biz, Alanyaspor olarak Süper Lig'in içinde ve kalıcı olmayı hedefliyoruz. Bu sezon dokuzuncu sezonumuz ve ligi ilk 10 içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. Futbola değer katmaya çalışıyoruz. Türk futboluna her anlamda faydalı olmak istiyoruz. 

Biz, şampiyon olduğumuz zamanlarda da şampiyon olacağız hedefiyle yola çıkmadık ama ilk 10'un içerisinde olmayı istiyorız. Geride kalan sezon Avrupa kupalarına katılma şansını yakaladık ama çok iyi oynadığımız maçlardan beraberlikle ayrılınca hedeften uzaklaştık. daha önce bu hedefe ulaştık, inşallah tekrar ulaşabiliriz."