Hamit Altıntop: "İbrahim başkanı aradım"

Video yükleniyor...

TFF A Milli Takım eski sorumlusu Hamit Altıntop, beIN SPORTS'un konuğu oldu.

Gün Ortası programında Gürler Akgün ve Olcay Çakır'ın sorularını yanıtlayan Altıntop, yeni TFF başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu arayarak tebrik ettiğini söyledi.

İşte Hamit Altıntop'un açıklamaları:

"Bildiğiniz gibi ben 62 ay yönetimde süre aldım. 5 yıldan fazla. İlk dönemlerim olduğu için büyüklerimden yardımlar aldım. Yapıyı öğrendim. Yapının artı ve eksilerini öğrenme fırsatım oldu. Kadroyu tanıdım. Türk futbolunun tarihini kavrama şansım oldu. Çok sosyal birisi olduğuma inanıyorum. Esnafımızla, başkanımızla veya bakanımızla karşılıklı görüşebiliyordum. Bu fırsatta Hamit Altıntop'a yatırım yaptım. Bunun sonucunda EURO 2024 gibi bir başarı çıktı ortaya."

18 Temmuz seçimi

"İşin sonucunda 18 Temmuz'da bir seçim oldu. Seçimde yola devam edemeyeceğimiz kararı çıktı. Ben İbrahim başkanı aradım, hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Biz içeride oluruz dışarıda oluruz hiç önemli değil. Önemli olan yeni jenerasyonun futbolu sevmesi. Çünkü EURO 2024'te farkı ortaya koyan takım oyunu oynanmamızdı. Herkes milli değerleri ortaya koyarak bir yol çizdi. Kimse kendini ön plana koymadı." 

HAMİT ALTINTOP: "DOĞRU CÜMLE OLMADIĞINI KABUL EDİYORUM AMA..."

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN