"Hakemler sonuca etki edecek hata yapmadı"

Video yükleniyor...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Galatasaray'a 2-1 yenildikleri maçın ardından beIN SPORTS mikrofonlarına konuştu.

Karşılaşmayı değerlendiren Özdeş, "Galatasaray'ın bu stadyumda oynadığı oyunlarda ilk 30 dakikadaki tempo, baskı ve karşılamaya uygun bir formatla başladık. 30 dakika istediğimiz gibi oldu. Onları pozisyonsuz bıraktık. Biz de etkili çıkışlar yaptık, golü bulabilirdik. 33'te ilk yediğimiz golde topun kontrolü bizdeyken ikili mücadeleyle topu kaybettik. Pozisyona itiraz ederken, bir şutla Galatasaray öne geçti" dedi.

Özdeş sözlerini şöyle sürdürdü:

"İkinci yarıda topa daha fazla sahip olmamız gerektiğini söyledik. Çok adamla oynamaya çalıştık. Yine kötü bir gol yedik. Basit hatalardan yediğimiz goller gerçekten sorun oldu. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a kaybettik. Bu basit golleri itiraz sonrası yememeliyiz. Buna çare bulmalıyız. Takımlarımıza Avrupa'da başarılar diliyorum. Galatasaray'ı kutluyorum"

Hakem performansını değerlendiren Özdeş, "Hakemler sonuca etki edecek hata yapmadı. Bu tip atmosferlerde takdir hakları bir tık onlar için daha fazla oluyor. Bu da oyunu gerebiliyor." ifadelerini kullandı.