Hakemden Messi ve Ronaldo itirafı

Hakemden Messi ve Ronaldo itirafı
Honduras'ın en iyi hakemlerinden biri konumunda bulunan hakem Martinez'den Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi itirafı geldi.

Yaptığı açıklamalarda iki süperstarın kişilik özelliklerini değerlendiren Martinez, Ronaldo ve Messi ileolan anılarından bahsetti. Daha önce iki futbolcunun da maçlarını yönetme şansı yakalyan Honduraslı hakemin İspanyol medyasından AS'a yaptığı açıklamaları şu şekilde: 

"İkisi tamamen farklı kişilikler ama ikisi de harika oyuncular, birinin diğerine göre öne çıktığını düşünmüyorum. Messi'ye hakemlik yapmak biraz daha sakin, topla oynayan ve kendini düşünen bir oyuncu. Oyununu her şeyden daha çok seviyor. Cristiano Ronaldo ise saygısızlık etmeden bunu söylemek istiyorum ki daha gösterişli bir futbolcu. Ancak onlara hakemlik yapmak şüphesiz herkesin sahip olmak isteyeceği bir ayrıcalık. İkisinin de serbest vuruştan gol attığını görmek asla unutamayacağım bir şey" dedi ve şunları ekledi:

"Messi bana teşekkür etti"

"Maç öncesinde Messi'yle el sıkıştık. Onu karşıladım, o da bana teşekkür etti. Maç sonunda herkes onun adını söylerken onun elimi sıkmaya geldiğini hatırlıyorum ve bu da hep hatırlayacağım bir şey olarak anılarımın arasındaki yerini alacak.

"Ronaldo'yu aradım"

"Cristiano ile ilgili anekdodum onun iki golünü iptal ettiğim için bana itiraz etmesi ve benimle yüzleşmesiydi. VAR'a bile güvenmedi. İkinci yarı başlamadan önce onu aradım ve ona bunu söyledim. Hatalı olduğunu kabul etti ve benimle aynı fikirdeydi. Sonra oynamaya odaklandı ve serbest vuruştan takımının golünü attı ve maçı kazandırdı. Olağanüstü bir goldü."