Hakan Çalhanoğlu'ndan Suudi Arabistan itirafı: "Teklif geldi..."

Hakan Çalhanoğlu'ndan Suudi Arabistan itirafı: "Teklif geldi..."
Serie A ekibi Inter'in kaptanı Hakan Çalhanoğlu, İtalya basınından Sportmediaset'e özel bir röportaj verdi.

"Suudi Arabistan'dan teklifler geldi"

Transfer teklifleri aldığını açıklayan milli futbolcu, "Suudi Arabistan'dan teklifler geldi ama geri çevirdim. Çünkü Inter'i çok seviyorum. Kulüp yönetimine teşekkür ediyorum. Çünkü ne düşündüğümü biliyorlar. Ben kalmak istiyordum. Teklifler geldiğinde 'Siz karar verin' dedim" ifadelerini kullandı.

"Herkes para problemleri yüzünden ayrıldığımı düşünüyor"

Çalhanoğlu, Milan'a veda etmesine ilişkin, "Herkes para problemleri yüzünden ayrıldığımı düşünüyor ama para her zaman her şey demek değildir. Benim için en önemli şey kendimi önemli hissetmek. Inter'de hissettiğim şey bu. Milan taraftarları yanlış yaptığımı mı söylüyor? Onlara en iyisini diliyorum ama sabredelim, sonunda kim haklı göreceğiz" dedi.

"Inter formasıyla Genoa'ya karşı oynadığımız maçı hala hatırlıyorum"

Inter forması ile oynadığı ilk maçı hatırlatan Çalhanoğlu, "Inter formasıyla Genoa'ya karşı oynadığımız maçı hala hatırlıyorum. Stadın nasıl tepki vereceği konusunda gergindim ama aynı zamanda sevginin geleceğinden de emindim. Çünkü, kaliteme güveniyorum. Taraftarlar size bu kadar çok şey verdiğinde, siz de karşılığını vermelisiniz" diye konuştu.

"Inter ile bu yıl önemli bir kupa kazanmak istiyorum"

Çalhanoğlu, İtalyan takımındaki hedeflerine ilişkin, "Inter ile bu yıl önemli bir kupa kazanmak istiyorum. İtalya şampiyonluğu mu Şampiyonlar Ligi finali mi diye sorsanız ilkini tercih ederim. Juventus, dördüncülüğü hedeflediklerini mi söylüyor? Onların söylediklerine kulak asmıyorum ve zaten rakiplerimize de bakmıyorum, sadece bizi düşünüyorum" sözlerini kullandı.

"Arzulu ve hırçın biri"

Inter Teknik Direktörü Simone Inzaghi hakkında övgü dolu sözlerle bahseden milli futbolcu, "Simone Inzaghi'nin oyuncularla iletişim şeklini seviyorum. Her zaman kazanmak istiyor ve antrenmanda pes edersek hemen sinirleniyor. Arzulu ve hırçın biri. Sportif yönünün yanısıra çok da yürekli. Simone Inzaghi ile her şey hakkında konuşabilirsiniz." dedi.