ÖZET | GZT Giresunspor 3-1 V. Fatih Karagümrük

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında GZT Giresunspor ile V. F. Karagümrük karşı karşıya geldi. Giresunspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı.
 
Bu sonuçla V. F. Karagümrük puanını 25'e yükseltti ve ligde altıncı sıraya yükseldi. GZT Giresunspor ise 16 puanda kaldı ve ligin 16. sırasında yer aldı.

Önemli Anlar

28. dakikada Caner Erkin'in kullandığı serbest vuruşta GZT Giresunspor defansı ceza sahası içerisinde topa müdahale edemedi. Arka direkte boş pozisyondaki Pesic'in dokunuşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve V. Fatih Karagümrük 1-0 öne geçti.
İzlemek için tıklayın!

Ev sahibi ekipte Balde, Suleymanov'un attığı pası iyi değerlendirdi ve takımına eşitliği getiren golü attı. İzlemek için tıklayın!

75. dakikada Caner'in pasında Pesic çok net pozisyonda kaldı ama fırsatı değerlendiremedi. İzlemek için tıklayın!

GZT Giresunspor Doukara ile pozisyon yakaladı. İlk şutu kaleciden dönen Doukara, topu tamamladı ve takımını 2-1 öne geçirdi. İzlemek için tıklayın!

88. dakikada penaltı kazanan GZT Giresunspor'da Doukara hata yapmadı ve takımını 3-1 mağlup etti. İzlemek için tıklayın!

GZT Giresunspor: 3 - Vavacars Fatih Karagümrük: 1

Stat: Çotanak Spor Kompleksi

Hakemler: Arda Kardeşler, İbrahim Çağlar Uyarcan, Ali Saygın Ögel

GZT Giresunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Diarra, Aziz Eraltay (Dk. 90 Emre Taşdemir), Perez, Traore (Dk. 78 Pelupessy), Favio, Süleymanov (Dk. 90 Hayrullah Bilazer), Diabate, Sergio (Dk. 70 Champness), Balde (Dk. 70 Doukara)

Vavacars Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Luckassen, Zukanovic, Caner Erkin (Dk. 80 Balkovec), Biglia, Jummy Durmaz (Dk. 84 Erhun Aksel Öztemür), Karamoh (Dk. 71 Ahmet Musa), Bertolacci (Dk. 71 Adnan Uğur), Emre Mor (Dk. 80 Tunay Torun), Pesic

Goller: Dk. 69 Balde, Dk. 83 ve 88 Doukara (Penaltıdan) (GZT Giresunspor), Dk. 28 Pesic (Vavacars Fatih Karagümrük)

Sarı Kartlar: Dk. 49 Flavio (GZT Giresunspor), Dk. 87 Tunay Torun (Vavacars Fatih Karagümrük)