ÖZET | GZT Giresunspor 2-0 Adana Demirspor

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında GZT Giresunspor sahasında ağırladığı Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etti

Bu sonuçla beraber GZT Giresunspor puanını 43'e çıkararak ligde kalmayı garantiledi. 3 hafta üst üste mağlup olan Adana Demirspor'un puanı ise 52'de kaldı.

GZT Giresunspor'a galibiyeti getiren goller Umut Nayir (21'), Serginho (48') geldi. 

Önemli Anlar

14. dakikada GZT Giresunspor gole çok yaklaştı. Savunmadan skeen top merkezde ceza sahasının hemen önünde Serginho'da kaldı. Topla birlikte ceza sahasına giren ve kaleci ile karşı karşıya kalan Serginho'nun vuruşu üst direkten oyun alanına geri döndü. İzlemek için tıklayınız!

21. dakikada GZT Giresunspor öne geçti: Sağ kanattan Hayrullah Bilazer'in ceza sahasına yaptığı ortada Umut Nayir kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı köşeden ağlara gönderdi. 1-0 İzlemek için tıklayınız!

48. dakikada GZT Giresunspor'da Serginho ile farkı ikiye çıkardı. ceza sahasında topla buluşan Diabate, harika bir rabona ile topu altı pas alanına havalandırdı ve Serginho'nun harika kafa vuruşu ile 2-0 öne geçti. İzlemek için tıklayınız!

56. dakikada GZT Giresunspor'da Serginho, ceza sahası sağ çaprazında Chiquinho'nun pasını kontrol etti ve kalecinin kapattığı köşeye doğru vurdu, kaleci üstüne gelen topta hat yapmadı. İzlemek için tıklayınız!

GZT Giresunspor 2-0 Adana Demirspor

Stat: Çotanak Spor Kompleksi

Hakemler: Halil Umut Meler, Ekrem Kan, İlker Takpak

GZT Giresunspor: Okan Kocuk, Hayrullah Bilazer, Sergen Piçinciol, Perez, Aziz Eraltay, Flavio, Traore, Diabate (Dk. 75 Zeki Yavru), Sergio (Dk. 70 Süleymanov), Chiquinho (Dk. 86 Muhammed Gümüşkaya), Umut Nayir (Dk. 86 Balde)

Adana Demirspor: Muric, Svensson, Samet Akaydın, Tayyip Talha Sanuç, Rassoul (Dk. 65 Alper Uludağ), Gökhan İnler (Dk. 46 Dokovic), Sinan Kurt (Dk. 82 Mustafa Kapı), Yunus Akgün, Bjarnason (Dk. 46 Erhun Aksel Öztürmer), Vargas, Assombalonga (Dk. 70 Remy)

Goller: Dk. 21 Umut Nayir, Dk. 48 Sergio (GZT Giresunspor)

Sarı kart: Dk. 90+1 Alper Uludağ (Adana Demirspor)