Guardiola: "Liverpool hep en büyük rakibimiz oldu"

Guardiola: "Liverpool hep en büyük rakibimiz oldu"
İngiltere Premier League'in 11. hafta karşılaşmasında Liverpool ile Manchester City karşı karşıya gelecek. 16 Ekim Pazar günü oynanacak karşılaşma, beIN SPORTS ekranlarından naklen futbolseverlerle buluşacak. 

Aralıksız 6 saat derbi keyfi ve daha fazlası hafta sonu beIN SPORTS’ta!

Mücadele öncesinde Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp ve Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, maç hakkında açıklamalarda bulundu. 

Klopp, "Oyuncularımı oyuna hazırlamaktan büyük keyif alıyorum ancak bu futbolun en zor olan kısmıdır. Doğru olan işleri yapmaya çalışıyoruz. Bu durum sürekli bir meydan okuma gibi." ifadelerini kullandı. 

Alman teknik adam maç ile alakalı olarak, "Diğer maçlardan çok daha farklı bir ruh halinde değiliz. Bu evimizde oynayacağımız bir maç. Burası Anfield, dünyanın en iyi takımı olan Manchester City'ye karşı oynamak zor olacak ama deneyeceğiz. Hiçbir garantisi olmadığını bildiğimiz halde tam bir Anfield'dan yardım alıyoruz ve bunu kullanmaya çalışıyoruz." diye konuştu. 

Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola ise, "Liverpool bizim hep en büyük rakibimiz oldu ve şimdi de öyle olacak. Şu anki pozisyonları Dünya Kupası'nın ardından değişenilir. Her şeyin olması mümkün." dedi. 

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE'DEKİ GÜNCEL PUAN DURUMUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN!

Guardiola, "Liverpool iyi bir takıma ve gürültülü bir stadyuma sahip durumda bulunuyor. Bugüne kadar Anfield'da gerçekten iyi oynadığımızı hissettim. Farklı koşullar olabiliyor ama en üst düzeyde davranmanız gerekiyor. Anfield'da kazanalım ya da kaybedelim, inanılmaz bir kişilikle hareket ettik." diye konuştu. 

Tecrübeli teknik adam, "Onların iyi ya da kötü bir anda olmalarına hiç dikkat etmiyorum. Onlar biliyorlar ki, son yıllarda çoğu turnuvada ve şampiyonluk için savaştık ve bu savaşlar hep çok yakın geçti. Özellikle Premier League'de biraz daha iyiydik. Yaşadıkları hiçbir şey Liverpool hakkında hissettiklerimi değiştirmiyor." diyerek sözlerini noktaladı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler