Guardiola: "Saha zeminini düzeltmeleri gerekiyor"

Guardiola: "Saha zeminini düzeltmeleri gerekiyor"
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid ile Manchester City karşı karşıya geldi. İnanılmaz bir mücadeleye sahne olan karşılaşma, 3-3'lük beraberlik ile tamamlandı. Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

REAL MADRID - MANCHESTER CITY MAÇININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN!

İlk olarak Santiago Bernabeu Stadyumu'nun çatısının kapatılmasını değerlendiren Guardiola, "Çatıyı kapatmışlar. Ben gökyüzünü izlemeyi tercih ederdim. Stadyum etkileyici ancak Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in artık saha zeminini düzeltmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

"Maçı 5-1 kaybederdik"

Takımını başarılı bulduğunu ifade eden Guardiola, "Manchester City'deki ilk sezonlarımda böylr bir maça çıksaydık, 4-1 veya 5-1'lik skorla maçı kaybederdik. Takımın geldiği zihinsel seviyeden memnunum." şeklinde konuştu. 

17 Nisan tarihinde oynayacakları rövanş maçı hakkında da konuşan İspanyol çalıştırıcı, "Gelecek hafta taraftarlarımızla birlikte olacağız. Taraftarlarımız ilk golü atmamız için bize destek olacaktır. Gerisini ise biz halledeceğiz. Sonuç iyi, yarı finale çıkmak için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu. 

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN