Göztepeli cimnastikçiler 17 madalya kazandılar

Göztepeli cimnastikçiler 17 madalya kazandılar
Göztepeli cimnastikçiler, İzmir’in Kurtuluşlu onuruna düzenlenen Aerobik Cimnastik Şampiyonası’nda sekizi altın toplam 17 madalya kazandılar.

Aşık Veysel Buz Sporları Salonu’nda düzenlenen şenlikte Defne Yavuzöz,  Deniz Toprakçı, Adasu Aysu,  Bahar Badem, Ceylin Duymaz, Bade Yavuzöz, Zehra Çiçek ve Ecrin Zur yaş kategorilerinde altın madalya kazandı.

Simay Çaçur, Derin Göksel, Elif Avcı ve Hilal Özgür ikinci, Adasu Aysu, Bahar Badem, Zehra Çiçek, Derin Göksel üçüncü oldu. Zehra Çiçek ayrıca 9-11 yaş tek bayanda dördüncülüğü aldı

Arıcan - Boncuk ikilisi, Göztepe Cimnastik Şubesi’nin çok kısa sürede ülkemizde çok iyi bir konuma yükseldiğini vurgulayarak, ‘Katıldığımız her şampiyonada kazanılan madalyalar, artan sporcu sayımız ve gelişen kurumsal organizasyonumuz doğru hedefe doğru adımlarla yürüdüğümüzü gösteriyor. Okulların açılmasıyla birlikte daha yoğun bir çalışma dönemine odaklandık ve gelişime devam ediyoruz. Başarılı sporcularımızı tebrik ediyor ve daha fazla madalya sözü veriyoruz’ dedi.