Gerets G.Saray'da kalıyor
Yayınlanma Tarihi 6 Aralık 2006 Çar 18:06
Galatasaray'da teknik direktör Eric Gerets'in kaderi bugün yapılan toplantı neticesinde belli oldu: Gerets Galatasaray'da kalıyor... Sarı-Kırmızılılarda Başkan Özhan Canaydın, yöneticiler Celal Gürcan, Şükrü Ergün, Haldun Üstünel, Ahmet Dedehayır bugün Belçikalı teknik direktörün durumu değerlendirmek için biraya geldi.
Canaydın'ın toplantıda "Fatih Terim ve Lucescu konusunda hatalar yaptık. Yeni bir teknik direktör değişikliği bize zarar verir" düşüncesinde olduğu öğrenildi. LİG TV'nin haberine göre Başkan Canaydın, Gerets'in fazlasıyla yıpratıldığını görüşünü savunurken, " Diyelim ki hocayı değiştireceğiz... Peki kimi alacağız?.. Kaç futbolcu isteyecek?... Yardımcıları kim olacak ? Karizmasıyla , bilgisiyle Gerets'den daha mı iyi olacak?" şeklindeki sorulara, Gürcan ve Ergün'ün " Biz de sizin gibi düşünüyoruz, Gerets'le devam etmemiz lazım. Biraz geçiktik ama Bursaspor maçından sonra hocamızı karşımıza alıp konuşalım" diye karşılık verdikleri belirtildi. Futbol Şubesi sorumlularından Haldun Üstenel'in de "Teknik direktör değişikliğine karşıyım" dediği öğrenildi.
CANAYDIN MORAL VERDİ
Bu arada dün akşam saatlerinde yurtdışından dönen Başkan Özhan Canaydın'ın havaalanından direk Florya Metin Oktay Tesislerine gittiği ve teknik direktör Eric Gerets'le başbaşa bir görüşme yaptığı öğrenildi. Toplantıda Canaydın'ın Gerets'e "Fenerbahçe maçında saha kenarındaki davranışın beni müthiş etkiledi. Her zaman yanındayım. Hiçbir şeyi dert edinme işine bak" dediği ifade edildi.
GERETS KALIYOR
Galatasara'da yapılan toplantı neticesinde çıkan kararı, Bahri Havadır Lig TV'de açıkladı. Toplantıda, Bursaspor maçından sonra takımda kalıp kalmayacağı belli olması beklenen Erik Gerets'in sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalması, opsiyonlu olan sözleşmenin ise sezon sonunda tarafların isteği doğrultusunda düzenlenmesi kararı alındı.
POLAT'IN TAVRI BELİRSİZ!
Bu gelişmelerin ardından net olarak söylemese bile kapalı kapılar ardında Belçikalı teknik direktörle yolları ayırmanın hesaplarını yapan Başkan yardımcısı Adnan Polat'ın nasıl bir sergileyeceği ise merakla bekleniyor.