Gedson Fernandes oyundan neden çıktığını açıkladı

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Papara Park'ta oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Mücadele sonra Beşiktaşlı futbolcular açıklamalarda bulundu.

Gedson Fernandes: "Maçı kazanmak için hazırlandık. Çok zor olacağını biliyorduk. 11'e 10 oynamamıza rağmen yapmamız gerekenleri tam yapamadık. Bunun avantajını kullanamadık. Çalışmaya devam etmek ve önümüze bakmak zorundayız. Herhangi bir sıkıntım yok. Sadece yorgunluk diyebilirim. Yedek kulübemizde de çok kaliteli oyuncular var, onların da katkı sağlayacağını biliyordum. Yorgunluk yüzünden maçtan çıktım."

Gabriel Paulista: "Çok zor bir maçtı. Rakibimiz 10 kişi kaldı ama taraftarlar, onlara destek oldu ve 11. kişi gibi davrandılar. Zor bir mücadele oldu. Rakibimiz çok fazla geride kaldı ve hata yapmamızı bekledi. Onu yapmadık ama daha hızlı oynayabilirdik. Birkaç pozisyon bulduk ikinci yarı ama atamadık."

Felix Uduokhai: "Mutlu değiliz, tatmin değiliz skordan. 70 dakika neredeyse bir kişi fazla oynadık. Oyun ve sonuçtan mutlu değiliz. Trabzonspor'a saygı duyuyoruz ama rakibimize karşı 11'e 10 oynuyorsak kazanmak zorundayız. Bu skor kabul edilemez bizim açımızdan. Mutsuzuz. Duran toptan gol yedik, burada ben dahil takım olarak iyi savunma yapamadık. O yüzden mutsuzuz."