GENİŞ ÖZET | Gaziantep FK 0-3 Galatasaray

Video yükleniyor...

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti.

Kalyon Stadyumu'nda oynanan mücadelede sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Mauro Icardi (2) ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti.

Erdal Güneş yönetimindeki Gaziantep FK, ligde üst üste 4. mağlubiyetini aldı ve haftayı puansız kapattı.

3. haftadaki İstanbulspor maçı ertelenen Galatasaray ise bu galibiyetle birlikte puanını 7'ye çıkardı.

Maçtan dakikalar

Sarı-kırmızılılar, Kerem Aktürkoğlu ile 2. dakikada ağları havalandırdı. Bu pozisyon, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İzlemek için tıklayın!

5. dakikada Galatasaray skoru 1-0'a getirdi. Tete'nin ceza sahası dışından sağ çaprazdan yaptığı ortaya ceza sahasındaki Kerem Demirbay'ın yaptığı kafa vuruşunda top, Jevtovic'ten döndü. Karambol sonucu topu önünde bulan Kerem Aktürkoğlu'nun bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, kaleci Batuhan Şen'in sağından filelere gitti. İzlemek için tıklayın!

İlk yarının uzatma dakikalarında Gaziantep FK çok tehlikeli geldi. Furkan Soyalp'in karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşta Muslera gole izin vermedi. 
İzlemek için tıklayın!

65. dakikada Galatasaray farkı ikiye çıkardı. Angelino'nun pasında ceza sahasına giren Kerem, Icardi'yi gördü. Arjantinli süperstar meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Bu golün ardından ofsayt bayrağı kalksa da VAR incelemesinin ardından pozisyon gol depğeri kazandı. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray karşılaşmanın 70. dakikasında penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Mauro Icardi, topu ve kalecileri farklı köşelere gönderdi. 
İzlemek için tıklayın!

Galatasaray'ın 75. dakikada bir kez daha ağları havalandırdı. Dries Mertens'in pasında boş durumda kalan Kerem, sert bir şutla kaleci Batuhan'ı mağlup etti. VAR'dan gelen uyarının ardından pozisyonu izleyen hakem, Kerem Demirbay'ın elle müdahalesini tespit etti ve ikinci kez bir pozisyon gol değeri kazanmadı. İzlemek için tıklayın!

Gaziantep FK: 0 - Galatasaray: 3

Stat: Kalyon

Hakemler: Ali Şansalan, Aleks Taşcıoğlu, Erdem Bayık

Gaziantep FK: Batuhan Ahmet Şen, Djilobodji (Dk. 85 Arda Kızıldağ), Ertuğrul Ersoy, Ömürcan Artan, Furkan Soyalp, Jevtovic (Dk. 67 Markovic), Bikel (Dk. 85 Ogün Özçiçek), Mustafa Eskihellaç, Gradel (Dk. 67 Veliu), Maxim, Riascos

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Angelino (Dk. 86 Kazımcan Karataş), Torreira, Kerem Demirbay (Dk. 80 Halil Dervişoğlu), Tete (Dk. 62 Barış Alper Yılmaz), Mertens (Dk. 80 Kaan Ayhan), Kerem Aktürkoğlu, Icardi (Dk. 80 Bakambu)

Goller: Dk. 5 Kerem Aktürkoğlu, Dk. 64 ve 72 (Penaltıdan) Icardi (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 37 Ertuğrul Ersoy, Dk. 75 Djilobodji (Gaziantep FK)