"Galibiyet için elimizden geleni yapacağız"

Video yükleniyor...

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay ve kaptanı Uğur Çiftçi, kırmızı-beyazlı takımın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu kampında beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Muhabirimiz Deniz Biricik'in kendisine yönelttiği soruları içtenlikle yanıtlayan deneyimli çalıştırıcı, takımının UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki hedeflerine değinerek, "Çok iyi bir kamp geçti. Tanımadığımız bir rakiple oynayacağız. Kolay bir takım değil, bizden daha hazırlar. Kendi futbolumuzu oynayıp, galip gelmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız." ifadelerini kullandı.

Demir Grup Sivasspor'dan hiçbir oyuncusunun, EURO 2020'de A Milli Takım kadrosunda yer almamasını da değerlendiren Çalımbay, "Avrupa kupalarına katılan takımın teknik direktörü olarak, oyuncularımdan en azından birinin milli takıma gitmesini isterdim." dedi.

Tecrübeli teknik adamın ardından söz alan Uğur Çiftçi ise, "İnşallah geçen sezonki performansımın üstüne koyarak, milli takım formasını giymek istiyorum." şeklinde konuştu.