Galatasaray'ın rakipleri hakkındaki detaylar burada!

Video yükleniyor...

Ülkemizi bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Galatasaray'ın rakipleri belli oldu. 
 
Sarı-kırmızılılar, Litvanya'nın Zalgiris Vilnius ile Kuzey Makedonya'nın Struga takımları arasındaki eşleşmenin galibiyle karşılaşacak. İki takım aralarındaki ilk maçı 12 Temmuz'da Litvanya'da, rövanş mücadelesi ise 19 Temmuz'da Kuzey Makedonya'da oynanacak.

Galatasaray, 2. Eleme Turu'ndaki ilk maçını ise 25 veya 26 Temmuz'da deplasmanda oynayacak. İkinci karşılaşma ise 1 veya 2 Ağustos'ta istanbul'da oynanacak.

Geçen sezonu Kauno Zalgris'in önünde şampiyon olarak tamamlayan Zalgiris Vilnius, Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turunda mücadele etmeye hak kazandı.
 
1947 yılında kurulan ve tarihinin 10. şampiyonluğuna ulaşan yeşil-beyazlı ekip, 8 kez elemelerinde boy gösterdiği Şampiyonlar Ligi'nde en fazla 3. eleme turuna kadar gidebildi ve gruplara kalamadı.
 
Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi elemelerini geçemeyerek Konferans Ligi H Grubu'na kalan Zalgiris Vilnius, 5 puanla grubu son sırada tamamladı. Litvanya temsilcisi, tek galibiyetini Ermenistan'ın Pyunik takımına karşı elde etti.

Diğer yandan 8 yıl önce kurulan ve 4 yıldır Kuzey Makedonya Birinci Ligi'nde mücadele eden Struga ise geçen sezon tarihinin ilk şampiyonluk sevincini yaşadı. Geçen sezon UEFA Konferans Ligi'nin 1. eleme turunda elenen Makedon temsilcisinin, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. 

Struga, maçlarını 800 kişilik Gradska Plaza Stadı'nda oynuyor.
 
SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN