Galatasaray'ın istediği yıldız için flaş yorum: "Kesin olan şu ki..."

Galatasaray'ın istediği yıldız için flaş yorum: "Kesin olan şu ki..."
Transferde adı Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile anılan Benfica'nın yıldız futbolcusu Rafa Silva, sezon sonunda kulübü ile olan sözleşmesini tamamlayacak. 

Portekiz ekibinin eski futbolcularından Maniche, Rafa Silva'nın geleceği hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 

Final Cut podcastinde kırmızı beyazlı ekibin yıldız futbolcusu ile sözleşme yenilemesi gerektiğini ifade eden Maniche, "Rafa bu sezon Benfica'nın başarısı için belirleyici oyunculardan biri... Onu göndermek ve yerine başka bir oyuncu getirmek gibi bir riski almaya gerek yok. Kendisi uzun süredir bu kulüp için forma giyiyor ve hem taraftarların, hem de takımın ne istediğini çok iyi biliyor." şeklinde konuştu. 

"Anlaşmaya varmalılar"


Maniche sözlerine, "Rafa hiçbir zaman üzerinde fikir birliğine varılabilen bir oyuncu olmadı ama kesin olan şu ki, her zaman son görüntü elimizde kalıyor. Rafa Silva geçen yıl Benfica ile bir şampiyonluk yaşadı ve bir şampiyonluk daha yaşayabilir. Benfica yönetimi Rafa ile bir anlaşmaya vardı mı bilmiyorum ama varmalılar. Şayet kulüpten kesinlikle ayrılmak istiyorsa gitmesine izin verilmeli." ifadelerini kullandı. 

319 maça çıktı


10 numara ve her iki kanat mevkisinde de oynayabilen Silva, 2016/17 sezonunun başında Braga'dan Benfica'ya transfer olduktan sonra toplamda 319 maça çıktı ve 90 gol, 78 asistlik katkı sağladı. 

30 yaşındaki futbolcu, Portekiz Milli Takımı'nın formasını da 25 kez sırtına geçirdi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN