Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor

Video yükleniyor...

Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında,, PSV Eindhoven'a deplasmanda farklı yenilen Galatasaray, gözünü transfere çevirdi... Stanciu'ya kulübü Slavia Prag'ın izin vermemsi nedeniyle Alexandru Cicaldau'ya yönelen ve bu transferi bitiren Galatasaray'da sağ bek, sol bek, orta saha ve savunmanın göbeğine takviye yapmak için görüşmelerini sürdürüyor... 

Galayasaray'da yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda, transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor... Sağ bek transferinde Udinese'li Jens Stryger Larsen'in adı geçerken, Fransız basınında çıkan haberlere göre Rennes'te forma giyen Sacha Boey ismi, 1 milyon Euro + bazı bonusları içeren tekliflerin sunulduğu haberleri çıktı. 

Marcelo Saracci'nin takımdan ayrılmasının ardından, sol bek için Moreno, Alioski, Kurzawa ve Van Aanholt ile görüşen sarı kırmızılılarda bu bölge için ilk aday Hollandalı sol bek Aanholt.

Galatasaray'da Fatih Terim'in kadroda görmek istediği bir diğer oyuncu olan Berkan Kutlu için bu hafta hareketli günler yaşanacak. 

beIN SPORTS muhabiri Kutlu Akpınar, Transfer programına bağlanarak sarı kırmızılı takımdaki transfer gelişmelerini aktardı.