Galatasaray, Tete transferinde mutlu sona yakın!

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray bir yandan Şampiyonlar Ligi ön eleme mücadelelerine çıkarken, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Olimpija Ljubljana maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Kanat oyuncusu anlamında ileriye dönük bir oyuncu daha kadroya katmak istiyoruz. İlk tercihimiz tabii ki Rashica." diyerek kanat mevkisine transfer yapılacağını duyurmuştu. 

Görüşmeler olumlu ilerliyor

Muhabirimiz Deniz Biricik'in aktardığı bilgiye göre sarı kırmızılılar, geçtiğimiz günlerde Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Tete ile görüşürken, bu görüşmelerde her şey olumlu ilerliyor. 

Biricik, transferdeki tek pürüzün oyuncunun Shakhtar Donetsk'ten tek taraflı fesihle ayrılması olduğunu ve hukuki durumun kontrol edildiğini de bildirdi. 

İngiltere'de 14 maça çıktı

Geçtiğimiz sezonun devre arası transfer döneminde Leicester City'ye kiralık olarak katılan 23 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, İngiliz ekibinin forması ile 14 maça çıkarken, 1 golün altına imzasını atmıştı. 

Fenerbahçe oyuncuyla ilgili açıklama yayınladı

Oyuncunun ismi Fenerbahçe ile anılırken, sarı lacivertli kulüp geçtiğimiz saatlerde, "Futbolcu ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunmuşlardır. Bu ziyaret esnasında adı geçen oyuncu, menajerleri tarafından kulübümüze önerilmiştir.

Kulübümüz muhtemel transfer ihtimaline istinaden şartları sorgulamış, ancak yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin tarafımıza uygun olmadığı kanaatine varılmıştır." şeklinde bir açıklama yapmıştı.

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN