Galatasaray'da resmi ayrılık! Sosyal medyadan duyurdu...

Galatasaray'da resmi ayrılık! Sosyal medyadan duyurdu...
Galatasaray, 2023/24 sezonu ara transfer döneminde Nottingham Forest'ten transfer ettiği Serge Aurier ile yollarını ayırdı.

31 yaşındaki sağ bek oyuncusu, sosyal medya hesabından yaptığı şu açıklamalar ile taraftara ve kulübe veda etti:

"Hepinize selamünaleyküm sevgili taraftarlar. İlk olarak sabrınız ve sevginiz için teşekkür etmek istedim, kısa da olsa burada olmak benim için çok keyifliydi. Elbette ki, sakatlığım nedeniyle istediğim her şeyi veremediğim için büyük bir pişmanlık duyuyorum. Afrika Kupası finalindeki sakatlığım bana çok zaman kaybettirdi ama bu Allah'ın takdiri oldu, Alhamdulillah.

Güvenleri için kulübe teşekkür etmek istiyorum, ayrıca kulübün tüm çalışanlarına, başkanına, taraftarlarına, antrenör ve ekibine büyük teşekkürler. Bu yolculuk boyunca bana sadıkça destek oldunuz. Biz şampiyon olduk çünkü Türkiye'nin en iyi kulübüyüz! Sizler kalbimdesiniz ve nerede olursam olayım sizi savunacağım!

Daha fazla söyleyecek bir şeyim olmadığını düşünüyorum, kalbimle konuştum. Başarılı ve mutluluk dolu bir sezon geçirmenizi dilerim, teşekkürler Galatasaray.

(Evrendeki en iyi koçu işe alabilirler, asla bizden daha iyi olamazlar ahahahahah. Michy’ye iyi bakın, kazanan takıma geldi o gerçek bir karşılamayı hak ediyor hadi ciao bendim)"

AURIER'İN PERFORMANSI

Sarı-kırmızılı takımda 4 maça çıkan Aurier yalnızca 71 dakika sahada kalabildi ve gol/asist katkısı sağlayamadı.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN