Galatasaray'da kaleci harekatı! Muslera'nın yerine gelecek isim...

Video yükleniyor...

2011 yılından bu yana Galatasaray kalesini koruyan Fernando Muslera ile ilgili yaşanan gelişmeler gündemin ilk sırasına yerleşti.

Takvim Gazetesinde yer alan habere göre; Teknik direktör Buruk'un Uruguaylı eldivenle yaptığı görüşme sonrası "Sezon sonunda ülkesine dönme kararı aldı" açıklaması sonrası gözler bir anda kaleci transferine çevirdi.

TİTİZ ÇALIŞILIYOR

Çok uzun bir aradan sonra 1. kaleci transferi yapmak zorunda kalacak olan Sarı- Kırmızılılar'ın şimdiden kolları sıvadığı belirtiliyor. Muslera'yı aratmayacak bir ismi kadroya katmak isteyen yönetimin çok titiz çalıştığı ve scout departmanının içinde 4 kişilik bir ekibin sadece kaleci transferi için görevlendirildiği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre 30 kaleciden oluşan bir liste de hazırlanmış durumda. 4 kişilik ekibin bu isimleri tek tek izleyeceği ve ardından teknik heyete raporlayacağı belirlendi.

MERET ÖNERİLMİŞTİ

Son olarak Osimhen transferinde başrol oynayan menajer George Gardi yönetimle yaptığı görüşmede Napoli ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alex Meret'le ilgili öneride bulunmuştu.

Teknik heyetin şu anda saha içine odaklandığı, devre arasında kaleci transferiyle ilgili çalışmalara resmen başlanılacağı ifade ediliyor.