Galatasaray'da başkanlık seçimi için geri sayım

Video yükleniyor...

Galatasaray'da başkanlık seçimi için geri sayım sürüyor. Mevcut Başkan Dursun Özbek ve Süheyl Batum'un yarışacağı 25 Mayıs'taki kongre öncesinde son divan kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda her iki başkan adayı da vaatlerini anlattı. 

2 yıldır başkanlık görevini yürüten Özbek, ''Önümüzdeki dönem hedefimiz, Türkiye'deki başarı alışkanlığımızı yine aynı şekilde Avrupa'da da devam ettirmek olacaktır. Futbol takımımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği Cumhuriyet'in 100. Yılında şampiyonluğa ulaştı. Hasret kaldığımız Şampiyonlar Ligi müziği Ali Sami Yen'de yeniden çalmaya başladı. Geçtiğimiz ay Süper Kupa'yı da kazanarak bu başarıyı perçinledik. Galatasaray rekabet ettiği her branşta en güçlü şekilde sahaya çıkmalı. Yeniden seçilirsem başardıklarımın daha iyisini yapabilmek için arkadaşlarımla hiç durmadan çalışacağımın sözünü vermek istiyorum.'' dedi. 

Dursun Özbek ayrıca Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni sezonda Kemerburgaz tesislerini kullanacağının da müjdesini verdi. 

Toplantıda Süheyl Batum da adaylığı ile ilgili bir sunum yaptı. 

Teknik direktör Okan Buruk ve Sportif Aş Başkanvekili Erden Timur ile devam etmek istediklerinin altını çizen Batum, ''Okan Buruk'a karşı olabilir miyiz? Kendisinden o kadar memnunuz ki eğer seçimi kazanırsak Okan Buruk, futbolcularımızla ve bu kombinasyonu sağlayan Erden Timur kardeşimizle beraber olmayı borç, Galatasaraylılık yükümlülüğü biliriz.'' ifadelerini kullandı. 

Öte yandan aday listesini de tanıtan Süheyl Batum, seçildikleri taktirde eski başkanlardan Alp Yalman'ın Disiplin Kurulu Başkanı, Ünal Aysal'ın ise Sportif Aş Başkanı olarak görev alacağını da açıkladı.