Galatasaray'a Fransa'dan yeni sağ bek! İşte bonservisi...
Yayınlanma Tarihi 28 Haziran 2024 Cum 20:59
Güncelleme Tarihi 29 Haziran 2024 Cts 15:43
Güncelleme Tarihi 28 Haziran 2024 Cum 21:07
Güncelleme Tarihi 28 Haziran 2024 Cum 20:57
Güncelleme Tarihi 28 Haziran 2024 Cum 20:52
Güncelleme Tarihi 28 Haziran 2024 Cum 20:24
Video yükleniyor...
Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi hedefi de bulunan Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray aradığı sağ beki Fransa'da buldu.
Muhabirimiz Nezih Akşener'in aktardığı bilgiye göre sarı kırmızılı takım, Fransa Ligue 1'de Rennes forması giyen Guela Doue ile anlaşmaya çok yakın. Galatasaray'ın Fildişili futbolcuya 4+1 ya da 5 yıllık bir sözleşme önerdiği fakat kontrat süresinin henüz netleşmediği aktarıldı.
Sarı kırmızılı takımın, Rennes'e 21 yaşındaki savunmacı için 8 milyon Euro önerdiğini belirten muhabirimiz, Fransız ekibinin 10+2 milyon Euro bandında bir bonservis talebinde bulunduğu ve tarafların ortak noktada buluşmaya uzak olmadıklarına dikkat çekti.
Wilfried Zaha'nın ve Sacha Boey'in bu transferde payı olduğunu aktaran Nezih Akşener, Guela Doue'nin Galatasaray'a çok yakın olduğunu vurguladı.
Genç futbolcu Bu sezon Rennes formasıyla 35 maça çıktı. Doue söz konusu karşılaşmalarda gol sevinci yaşayamazken takım arkadaşlarına 4 gol pası verdi.