Galatasaray'a dünya yıldızları! Torreira, Rugani, Mertens...

Video yükleniyor...

Transferde 6 futbolcuyu renklerine bağlayan Galatasaray, stoper - orta saha ve hücum bölgelerine takviye yapmak için mesai harcıyor. Gündemde kariyerli ve yıldız oyuncular yer alıyor.

Torreira'da sona doğru


Yoğun bir transfer dönemi geçiren Galatasaray, Teknik Direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda kadroya takviye çalışmalarını sürdürüyor. Defansif bir orta saha oyuncusuyla rotasyonu güçlendirmek isteyen sarı kırmızılılarda gündemin ilk sıralarında yer alan isim; Lucas Torreira.

Galatasaray, 26 yaşındaki futbolcunun kulübü Arsenal ile bonservis bedeli üzerinde el sıkışırken, Uruguaylı yıldıza yaptığı teklife olumlu yanıt bekliyor.


Sarı-kırmızılılar 1.90'lık Rugani'nin peşinde

Galatasaray'da gündeme gelen bir diğer isim ise; Daniele Rugani. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre; Juventus forması giyen 28 yaşındaki Rugani ile ilgilenen kulüplerden biri Galatasaray. Sarı kırmızılı kulübün; Sampdoria, Empoli ve Verona'nın da radarında olan deneyimli savunma oyuncusunu kadrosuna katmak istediği belirtiliyor. Rugani'nın Juventus ile sözleşmesi Haziran 2024'te sona eriyor.

Mertens'e teklif

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen bir diğer oyuncu ise Dries Mertens. Napoli tarihinin en skorer futbolcusu olan 35 yaşındaki hücum oyuncusunun İtalyan kulübüyle mukavelesi sona erdi. İlerleyen yaşına karşın geçtiğimiz sezon 37 maçta görev alıp, 13 gol kaydeden Belçikalı yıldızın Galatasaray'dan yüksek kontrat talebinde bulunduğu ifade ediliyor.

Transfer dönemini oldukça aktif geçiren Galatasaray; Abdülkerim Bardakçı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira, Haris Seferovic, Leo Dubois ve Fredrık Midstjö'yü renklerine bağladı.