Galatasaray transferde büyük oynuyor! Çok konuşulacak iddia...

Video yükleniyor...

Transfer döneminin kapanmasına az süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'ın, Arsenal'den Jorginho'yu gündemine aldığı iddia edildi.

İngiliz medyasından The Sun'da yer alan habere göre; Galatasaray, Arsenal'in yıldızı Jorginho'yu transfer etmeyi planlıyor. İtalyan orta sahanın takımıyla sözleşmesinin bir yıldan az kaldığı vurgulanırken, sarı kırmızılıların bu kozu kullanarak hem oyuncuyu hem de İngiliz ekibini ikna etmeyi hedeflediği ileri sürüldü. 

ARTETA ENGEL OLABİLİR

32 yaşındaki İtalyan orta saha oyuncusunun bu sezon forma giymediğine dikkat çekilen haberde, Arsenal'in orta saha rotasyonunda ihtiyaç duyduğu kadro derinliğinde Jorginho'ya önem verildiği aktarıldı. İngiltere Premier League takımında teknik patron Mikel Arteta'nın Jorginho'yu rotasyonda ve saha dışında takıma verdiği destekten ötürü geniş kafilede yer almasını istediği yazıldı.

Galatasaray, Arsenal'in bu kararına rağmen tecrübeli orta saha için girişimlerini sürdüreceği kaydedildi.

Öte yandan yeni transfer Mikel Merino'nun, ilk antrenmanda omuz sakatlığı yaşaması ve birkaç hafta sahalardan uzak kalacak olması sebebiyle Jorginho'nun ön plana çıktığı belirtildi.

CASEMIRO DENKLEMİ

Haberde yer alan bir diğer detayda ise Galatasaray'ın Manchester United forması giyen Casemiro'ya ilgisinin olduğu ancak Erik ten Hag'ın, deneyimli orta saha oyuncusunun ayrılmasına izin vermemesinin ardından sarı kırmızılıların Jorginho'ya yöneldiği öne sürüldü.

Jorginho'nun Arsenal ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. İngiliz ekibinde 52 maçta forma giyen yıldız futbolcu, 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler

 

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN
İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN