ÖZET | Galatasaray 1-2 Trabzonspor

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor, deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçta Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Bordo-mavililere galibiyeti Anastasios Bakasetas (84. dakika) ve Edin Visca (90. dakikada) getirdi. Galatasaray'ın tek golünü ise 31. dakikada Alexandru Cicaldau kaydetti.

Sarı-kırmızılılar bu sonuçla birlikte ligde üst üste 4. mağlubiyetini aldı ve haftayı 27 puanla 15. sırada tamamladı. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yaptığı son 12 maçta sadece 1 galibiyet alabildi.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı 3 maçtan da puan çıkaramadı.

Lider Trabzonspor ise 2 maçlık galibiyet hasretini İstanbul'da bitirdi ve puanını 54'e çıkardı.

Önemli anlar

Karşılaşmanın 13. dakikasında Emre Kılınç, Nwakaeme ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı. Sarı-kırmzıılılar penaltı beklerken, hakem oyunun devam etmesi gerektiğini söyledi. İzlemek için tıklayın!

Sarı-kırmızılıları öne geçiren gol 31. dakikada geldi. 9. dakikada Kerem Aktürkoğlu, ceza sahasına girerken Denswil'in müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi VAR incelemesinin ardından penaltıya hükmetti. 31. dakikada topun başına geçen Cicaldau meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 
İzlemek için tıklayın!

Berkan Kutlu'nun 39. dakikada ceza sahası dışından gönderdiği sert şut Vitor Hugo'ya çarptı ve yön değiştirdi. Uğurcan Çakır müthiş bir refleksle gole izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor'da Ahmetcan Kaplan ve Siopis, ikinci yarının başında Denswil ile Berat Özdemir'in yerine oyuna dahil oldu.

İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonspor, 52. dakikada gole çok yaklaştı. Andreas Cornelius'un çaprazdan gönderdiği sert şut direğin dibinden dışarı çıktı. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor 84. dakikada beraberliği yakaladı. Anastasios Bakasetas, Marcao'dan seken topa çok sert vurdu ve skoru 1-1'e getirdi. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray bu gole 1 dakika sonra cevap veriyordu. Ryan Babel ceza sahasında topla buluştu ancak şutunda Uğurcan Çakır'ı geçemedi. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor 90. dakikada efsane bir geri dönüşe imza attı. Taylan Antalyalı'nın savunmadan çıkarken kaptırdığı topu ceza sahası dışından kaleye gönderen Visca, skoru 2-1'e getirdi.
İzlemek için tıklayın!

Galatasaray: 1 - Trabzonspor: 2

Stat: Nef

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Galatasaray: Fatih Öztürk, Boey (Dk. 88 Yedlin), Nelsson, Marcao, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Emre Kılınç (Dk. 88 Morutan), Cicaldau (Dk. 70 Feghouli), Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu (Dk. 62 Babel)

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Peres, Hugo, Denswil (Dk. 46 Siopis), Puchacz, Berat Özdemir (Dk. 46 Ahmetcan Kaplan), Dorukhan Toköz (Dk. 79 Yunus Mallı), Visca, Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius

Goller: Dk. 31 Cicaldau (Penaltıdan) (Galatasaray), Dk. 84 Bakasetas, Dk. 90 Visca (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 29 Uğurcan Çakır, Dk.30 Denswil, Dk. 41 Peres, Dk. 90+2 Yunus Mallı (Trabzonspor), Dk. 58 Marcao, Dk. 80 Fatih Öztürk (Galatasaray)