Kaptan gemisini kurtardı!
Yayınlanma Tarihi 8 Mayıs 2015 Cum 23:00

undefined


Cim Bom, Konyaspor'u Selçuk İnan'la yıktı, şampiyonluk yarışına yara almadan devam etti.
TT Arena'da Konyaspor'u knouk eden Galatasaray, zorlu maçtan 1-0 galip çıktı.
TT Arena'daki mücadele müthiş bir tempoda başladı. Maçın ilk düdüğüyle birlikte iki takım da üst üste gol pozisyonları yakalasa da ilk 45 dakikadan gol sesi çıkmadı.
İkinci yarıda ise maçın hızı daha da arttı. Hamza Hamzaoğlu, Emre Çolak ve Umut Bulut hamleleriyle gol için vites yükseltirken, Aykut Kocaman da Benjamin Fuchs ve Rangelov hamlesiyle Arena'da gol aradı.
Maçın son bölümlerini domine eden Galatasaray, özellikle Burak Yılmaz'la 74. dakikada net bir fırstı tepti. Konyaspor duvarını yıkan gol ise 84. dakikada geldi. Sneijder'in kullandığı köşe vuruşunda kafalardan seken topu tamamlayan Selçuk İnan, Galatasaray'a 3 puanı getiren isim oldu.
Bu sonuçla 67 puana yükselen Cim Bom maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Konyaspor ise 38 puanda kaldı.
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Barış Şimşek, Kemal Yılmaz, Serdar Diyadin
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou (Dk. 73 Hakan Balta), Semih Kaya, Olcan Adın, Bruma (Dk. 59 Emre Çolak), Selçuk İnan, Melo, Yasin Öztekin (Dk. 66 Umut Bulut), Sneijder, Burak Yılmaz
Torku Konyaspor: Kaya Tarakçı, Ömer Ali Şahiner, Ali Turan, Selim Ay, Mehmet Uslu, Djalma (Dk. 85 Uğur İnceman), Ali Çamdalı, Mehmet Güven, Kenan Özer (Dk. 66 Fuchs), Mahlangu, Hasan Kabze (Dk. 77 Rangelov)
Gol: Dk. 84 Selçuk İnan (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 24 Ali Turan, Dk. 43 Kenan Özer, Dk. 65 Selim Ay, Dk. 86 Mehmet Güven, Dk. 89 Ömer Ali Şahiner, 90+2 Rangelov (Torku Konyaspor), Dk. 24 Burak Yılmaz, Dk. 77 Melo (Galatasaray)