Galatasaray, Sparta Prag maçı için geri sayıma geçti

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den devralan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Sparta Prag maçı için geri sayıma geçti.

TRENDYOL SÜPER LİG'DEKİ GÜNCEL PUAN DURUMUNU İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Perşembe akşamı Çekya temsilcisini 50 bin taraftarı önünde ağırlayacak Sarı-kırmızılılarda sakat oyunculardan gelen olumlu haberler teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalan Sergio Oliveira'nın yanı sıra Abdülkerim Bardakcı ve Victor Nelsson, takıma katılarak çalışmalarda yerlerini aldı.

Eksik oyuncuların tamamlanmasıyla Sparta Prag maçı öncesi moral bulan sarı kırmızılı teknik heyet, eldeki en ideal kadroyla play-off karşılaşmasına çıkmayı hedefliyor.

Barış Alper Yılmaz hücum hattına

Okan Buruk ve kurmay heyetinin savunmanın solunda Berkan Kutlu'ya, sağında Kaan Ayhan'a formayı teslim etmesi, son haftaların formda ismi Barış Alper Yılmaz'a da hücum hattında yer vermesi bekleniyor.

Sarı-kırmızılılarda Eyüp Aydın ve yeni transfer Derrick Köhn ise UEFA'ya bildirilen listede yer almadığı için Sparta Prag'a karşı görev alamayacak.

Çekya ekibi Sparta Prag ise cumartesi günü ligde aldığı "Karvina" galibiyetiyle sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı. 53 puanla liderliğini sürdüren Brian Priske’nin öğrencileri, lige verilen yaklaşık 2 aylık arada 4 hazırlık maçı oynarken bunların 3'ünden galip ayrılırken, diğer müsabakadan mağlup ayrıldı.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN