Galatasaray Real Madrid'in eski yıldızını izliyor!

Galatasaray Real Madrid'in eski yıldızını izliyor!
Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray'da gözler geçtiğimiz sezon kiralık olarak takıma katılan ve gösterdiği performansla sarı kırmızılıların kazandığı şampiyonluktaki kilit isimlerden olan Mauro Icardi'nin transferinde... Bu transferde gelişmeler dikkatle takip edilirken İtalya'dan Galatasaray için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. 

Firenze Viola'da yer alan habere göre Galatasaray, İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'da top koşturan Luka Jovic'i gündemine aldı. 

Şartlar soruşturuluyor

Galatasaray cephesinin oyuncunun menajeri ile temasa geçtiği aktarılan haberde, Jovic'in mali şartlarının soruşturulduğu ifade edildi. 

Sırp futbolcunun Fiorentina'da çok mutsuz olduğunun altı çizilirken, işlerin ciddiye binmesi durumunda oyuncunun kulüpten ayrılmak için baskı yapabileceği de belirtildi. 

Real Madrid'de oynadı


2019/20 sezonunun başında Eintracht Frankfurt'tan Real Madrid'e transfer olan Luka Jovic, İspanyol ekibinde bekleneni verememiş ve eski kulübüne tekrar kiralanmıştı. Jovic sonrasında ise bedelsiz bir şekilde Fiorentina ile imzalamıştı. 

Fiorentina forması ile 50 karşılaşmada sahada yer alan Jovic, 13 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN