ÖZET | Galatasaray 1-3 Kasımpaşa

Video yükleniyor...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri Ryan Donk, Umut Bozok ve Varga kaydederken, sarı-kırmızılıların tek golü Halil Dervişoğlu'ndan geldi.

Ligde üst üste 3. mağlubiyetini alan Galatasaray, haftayı 27 puanla 3. sırada tamamladı. Sarı-kırmızılılar, ligdeki son 10 maçında sadece 1 kez kazandı.

Bu galibiyetle birlikte serisini 4 maça çıkaran ve müthiş grafiğini sürdüren Kasımpaşa ise puanını 24'e çıkardı.

Önemli anlar

Karşılaşmanın 5. dakikasına kadar sessiz kalan sarı-kırmızılı tribünler, 5. dakika itibarıyla vefatıyla Türkiye'yi yasa boğan Ahmet Çalık'ı andı. 
İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa 7. dakikada gole çok ama çok yaklaştı. Ahmet Engin'in pasında ceza sahasına girerken vuruşunu yapan Umut Bozok, müsait pozisyonda çerçeveyi bulamadı. 
İzlemek için tıklayın!

Galatasaray'ı öne geçiren gol, 39. dakikada geldi. Hızlı hücumda Morutan'ın pasında topla buluşan Halil, ceza sahasının önüne kadar meşin yuvarlağı taşıdı. Rakibinden şık bir hareketle sıyrılan genç oyuncu, uzak köşeye düzgün bir vuruş yaptı ve skoru 1-0'a taşıdı. İzlemek için tıklayın!

45+3'te Kasımpaşa'nın beraberlik golü geldi. Hajradinovic'in kullandığı köşe vuruşunda Tarkan, topu Donk'a aktardı. Donk, sert bir şutla skoru 1-1'e getirdi. İzlemek için tıklayın!

Sarı-kırmızılılar, 56. dakikada bir kez daha öne geçme şansı yakaladı. Halil'in pasında penaltı noktası üzerinde vuruşunu yapan Kerem, direğe takıldı. Direkten topu tamamlamak isteyen genç yıldız, çerçeveyi bulamadı. İzlemek için tıklayın!

Kasımpaşa 60. dakikada öne geçti. Çizgiye inen Ouannes topu Umut Bozok ile buluşturdu. Umut çok sert bir vuruşla ağları sarstı. İzlemek için tıklayın!

70. dakikada Emre Kılınç'ın ceza sahasına çevirmek istediği topu Travnik kesti. Sarı-kırmızılı futbolcular bu pozisyonda penaltı bekledi ancak VAR'ı dinleyen hakemin kararı 'devam' oldu.
İzlemek için tıklayın!

Maçın sonucunu Kevin Varga belirledi. Kale ağzında vuruşunu yapan Varga, topu ağlarla buluşturdu ancak ofsayt bayrağı kalktı. VAR incelemesinin ardından pozisyon gol değeri kazandı ve Kasımpaşa skoru 3-1'e getirdi. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray: 1 - Kasımpaşa: 3

Stat: Nef

Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu, Samet Çiçek, Yusuf Bozdoğan

Galatasaray: İsmail Çipe, Yedlin, Nelsson, Marcao, Ömer Bayram, Alpaslan Öztürk (Dk. 62 Barış Alper Yılmaz), Van Aanholt (Dk. 79 Arda Turan), Morutan (Dk. 62 Emre Kılınç), Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu (Dk. 80 Oğulcan Çağlayan)

Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Donk, Tarkan Serbest, Evren Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Hajradinovic, Travnik (Dk. 90+4 Brecka), Mortadha (Dk. 90+2 Varga), Ahmet Emin Engin (Dk. 54 Fall), Umut Bozok

Goller: Dk. 39 Halil Dervişoğlu (Galatasaray), Dk. 45+3 Donk, Dk. 60 Umut Bozok, Dk. 90+4 Varga (Kasımpaşa)

Sarı kart: Dk. 52 Travnik (Kasımpaşa)