Galatasaray iki transferi birden bitiriyor! İstanbul'a gelecek...

Video yükleniyor...

Kanat transferi çalışmalarına hız veren Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'ın gündeminde yeni gelişmeler yaşandı.

Roma'da forma giyen Nicola Zalewski için oyuncunun kulübünü ikna eden ancak Polonyalı futbolcu ile anlaşamayan Galatasaray alternatiflerini belirledi.

Muhabirimiz Nezih Akşener'in aktardığı bilgiye göre sarı kırmızılılar, rotasını Freiburg forması giyen Roland Sallai'ye çevirdi. 27 yaşındaki futbolcuya 4 yıllık sözleşme öneren Galatasaray'ın Alman ekibine de 6 milyon Euro bonservis ödeyeceği öğrenildi. Kanat oyuncusu Sallai'nin ise yıllık 2.5 milyon Euro kazanacağı ifade edildi.

İSTANBUL'A GELECEK

Öte yandan Macar futbolcunun transfer görüşmelerini gerçekleştirmek üzere bu akşam Atatürk Havalimanı'nda olması bekleniyor. 

ORTA SAHA HAMLESİ

Orta sahada da rotasyonu hedefleyen son şampiyonun Carney Chukwuemeka'ya da kanca taktığı aktarıldı. Chelsea'nin beklentisi oyuncu maaşının tamamının Galatasaray tarafından karşılanması olduğunu söyleyen muhabirimiz, somut bir ilerlemenin olmadığını ifade etti.

Futbolda "Yaz transfer dönemi" olarak adlandırılan 2024-2025 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi bu gece sona erecek. "Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 13 Ocak 2025'te başlayıp 11 Şubat 2025'te tamamlanacak.

İşte Galatasaray'ın transfer gündemi...


TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN