ÖZET | Galatasaray 0-1 GZT Giresunspor

Video yükleniyor...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında konuk ettiği GZT Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu. Deplasman ekibine galibiyeti getiren golü Suleymanov kaydetti.

Sarı-kırmızılılar ligde çıktığı son 10 maçın 8'inde puan kaydetti. Galatasaray bu mağlubiyetin ardından haftayı 27 puanla, lider Trabzonspor'un 22 puan gerisinde kapattı.

2 maç aradan sonra galibiyetle tanışan GZT Giresunspor ise puanını 25'e çıkardı.

Önemli anlar

GZT Giresunspor karşılaşmanın 11. dakikasında öne geçti. Sergio'nun pasında penaltı noktası üzerinde topa gelişine vuran Suleymanov, ağları havalandırdı. İzlemek için tıklayın!

Sarı-kırmızılı formayla ilk kez bir karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Işık Kaan Arslan, 18. dakikada sakatlanarak yerini Luyindama'ya bıraktı. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray 34. dakikada gole çok yaklaştı. Ömer Bayram'ın kullandığı köşe vuruşunda darbeli bir kafa vuruşu yapan Halil, Okan Kocuk'u geçemedi. İzlemek için tıklayın!

İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı.

Ev sahibinde Aytaç Kara ve Oğulcan Çağlayan, ikinci yarının başında Berkan Kutlu ile Emre Kılınç’ın yerine oyuna dahil oldu.

Sarı-kırmızılılar, 57. dakikada çok net fırsatlardan faydalanamadı. Okan Kocuk; aynı pozisyonda Cicaldau, Morutan ve Halil'e gol izni vermedi. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray: 0 - GZT Giresunspor: 1

Stat: Nef

Hakemler: Arda Kardeşler, Cevdet Kömürcüoğlu, Mehmet Emin Tuğral

Galatasaray: İsmail Çipe, Boey, Işık Kaan Arslan (Dk. 18 Luyindama), Nelsson, Ömer Bayram, Berkan Kutlu (Dk. 46 Aytaç Kara), Morutan, Emre Kılınç (Dk. 46 Oğulcan Çağlayan), Cicaldau (Dk. 73 Barış Alper Yılmaz), Babel, Halil Dervişoğlu (Dk. 61 Arda Turan)

GZT Giresunspor: Okan Kocuk, Hayrullah Bilazer, Sergen Piçinciol, Perez, Aziz Eraltay, Pelupessy, Zeki Yavru, Süleymanov (Dk. 87 Douglas), Flavio, Sergio (Dk. 75 Diabate), Balde (Dk. 61 Umut Nayir)

Gol: Dk. 11 Süleymanov (GZT Giresunspor)

Sarı kartlar: Dk. 59 Aytaç Kara, Dk. 86 Nelsson (Galatasaray)