GENİŞ ÖZET | Galatasaray 2-1 Fraport TAV Antalyaspor

Video yükleniyor...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fraport TAV Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Nef Stadı'nda oynanan mücadelede sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Mauro Icardi ve Floranus kaydetti. Fraport TAV Antalyaspor'un tek golü ise Luiz Adrino'dan geldi. Adriano, karşılaşmanın uzatma dakikalarında kırmızı kart gördü.

Resmi maçlarda üst üste on ikinci, Spor Toto Süper Lig'de ise üst üste 9. galibiyetini alan lider Galatasaray, puanını 45'e çıkardı.

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Fraport TAV Antalyaspor ise ligde üst üste 6. puan kaybını yaşadı ve haftayı 18 puanla tamamladı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Bitexen Giresunspor'a konuk olacak. Fraport TAV Antalyaspor ise HangiKredi Ümraniyespor'u ağırlayacak.

Maçtan dakikalar

Fraport TAV Antalyaspor, Galatasaray karşısında 18. dakikada gole çok yaklaştı. Larsson'un sert vuruşunda meşin yuvarlak direkten döndü. İzlemek için tıklayın!

22. dakikada Mertens'in pasında savunmanın arkasına sarkan Icardi, vuruşunda çerçeveyi bulamadı. İzlemek için tıklayın!

34. dakikada Emre Taşdemir'in ortasında Oliveira'dan seken top'a Boey çok sert vurdu ancak kaleci Leite topu kornere çelmeyi başardı. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray karşılaşmanın 49. dakikasında öne geçti. Kerem Aktürkoğlu'nun ortasında Icardi güzel bir kafa vuruşuyla ağları havalandırdı. İzlemek için tıklayın!

Fraport TAV Antalyaspor 55. dakikada skoru 1-1'e getirdi. Soner'in kullandığı serbest vuruşta Luiz Adriano kafayla topu ağlara gönderdi. İzlemek için tıklayın!

59. dakikada Galatasaray bir kez daha öne geçti. Oliveira'nın vuruşunda Floranus ters bir dokunuşla topu kendi ağlarına gönderdi. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray, Fraport TAV Antalyaspor karşısında 71. dakikada penaltı kazandı. VAR'dan gelen uyarının ardından pozisyonu izleyen Ali Şansalan, Icardi'nin rakibine faul yaptığını tespit etti ve penaltı kararını iptal etti. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray: 2 - Fraport TAV Antalyaspor: 1

Stat: Nef

Hakemler: Ali Şansalan, Serkan Olguncan, Mehmet Emin Tuğral

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Emre Taşdemir (Dk. 79 Yunus Akgün), Torreira (Dk. 88 Berkan Kutlu), Oliveira, Rashica (Dk. 79 Dubois), Mertens (Dk. 90 Mata), Kerem Aktürkoğlu (Dk. 88 Barış Alper Yılmaz), Icardi

Fraport TAV Antalyaspor: Leite, Floranus (Dk. 76 Bünyamin Balcı), Veysel Sarı, Ömer Toprak, Güray Vural, Soner Aydoğdu (Dk. 64 Erdal Rakip), Ufuk Akyol (Dk. 76 Mustafa Erdilman), Larsson (Dk. 64 Ndao), Mehmedi (Dk. 58 Sinan Gümüş), Nakajima, Luiz Adriano

Goller: Dk. 49 Icardi, Dk. 59 Floranus (Kendi kalesine) (Galatasaray), Dk. 55 Luiz Adriano (Fraport TAV Antalyaspor)

Kırmızı kart: Dk. 90+10 Luiz Adriano (Fraport TAV Antalyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 16 Güray Vural, Dk. 60 Larsson, Dk. 90+2 Bünyamin Balcı (Fraport TAV Antalyaspor), Dk. 90+3 Oliveira, Dk. 90+10 Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray)

 
SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN