"Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk ön anlaşması imzalandı"

"Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk ön anlaşması imzalandı"
Galatasaray, forma göğüs sponsoru SIXT Rent a car ile yeni sezonda da devam edileceğini açıkladı. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk ön anlaşması" ifadeleri kullanıldı.

Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

"2020-21 sezonundan itibaren Galatasaray Futbol A Takımı’nın ana sponsoru olan SIXT rent a car, Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk ön anlaşmasını imzalayarak kulübümüze verdiği desteği devam ettiriyor.

Detayları Temmuz ayı içerisinde yapılacak lansmanla açıklayacağımız bu ön anlaşma uyarınca Galatasaray Futbol A Takımı, formasının göğüs kısmında  SIXT rent a car markasını taşımaya devam edecek.

Türk futboluna ve Galatasaray markasına olan sarsılmaz inancı için sponsorumuza teşekkür ederiz. Şimdi daha güçlü bir Galatasaray ile daha büyük zaferlere ulaşmanın zamanı!"

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN