ÖZET | Galatasaray 2-0 Demir Grup Sivasspor

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor karşı karşıya geldi. Mücadele, 2-0'lık Galatasaray galibiyeti ile tamamlandı. 

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 13. ve 63. dakikalarda Mauro Icardi kaydetti. 

Icardi tarih yazıyor

Icardi, Jardel'den (Ağustos 2000) bu yana Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de beş gollük seri yakalayan ilk yabancı oyuncusu oldu. Arjantinli futbolcu, bu sezon ligde 19 gole ulaştı.

MAURO ICARDI'NIN TÜM GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Lider şampiyonluk yolunda hata yapmadı

Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, bu galibiyetin ardından üst üste üçüncü maçını da kazanmış oldu. Sarı kırmızılılar, son beş maçta ise 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyete ulaşmış oldu. Demir Grup Sivasspor ise üst üste 4. mağlubiyetini aldı.

Sarı kırmızılılar, MKE Ankaragücü karşısında galibiyete uzanması durumunda Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayacak.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray puanını 79'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Demir Grup Sivasspor ise 37 puanda kaldı. 

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE OLUŞAN PUAN DURUMUNU İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Önemli Anlar

13. dakikada Galatasaray öne geçti. Kerem Aktürkoğlu'nun pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Icardi'nin düzgün vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu. İzlemek için tıklayın!

32. dakikada gelişen Galatasaray atağında Kerem Aktürkoğlu'nun servis ettiği pas sonrasında kale önünde kalan Icardi, topu içeri çevirdi ancak sarı kırmızılılarda kimse topa dokunamadı. İzlemek için tıklayın!

49. dakikada sağ kanattan gönderilen topa yükselen Aaron Appindangoyé, topa kafasıyla vurdu ancak top az farkla dışarı gitti. İzlemek için tıklayın!

63. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Icardi, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray: 2 - Demir Grup Sivasspor: 0

Stat: Nef

Hakemler: Arda Kardeşler, Cevdet Kömürcüoğlu, İbrahim Çağlar Uyarcan

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Torreira (Dk. 86 Berkan Kutlu), Oliveira (Dk. 66 Midtsjö), Rashica (Dk. 66 Barış Alper Yılmaz), Mertens (Dk. 74 Mata), Kerem Aktürkoğlu, Icardi (Dk. 86 Gomis)

Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Camara, Hakan Arslan (Dk. 78 Mehmet Albayrak), Cofie, Robin Yalçın (Dk. 57 Keita), N'Jie (Dk. 46 Ahmed Musa), Gradel (Dk. 60 Emre Gökay), Caicedo (Dk. 46 Leke James)

Goller: Dk. 13 ve 63 Icardi (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 45+1 Robin Yalçın (Demir Grup Sivasspor), Dk. 55 Mertens (Galatasaray)

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN