ÖZET | Galatasaray 2-2 Corendon Alanyaspor

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Corendon Alanyaspor karşılaştı. Mücadele, 2-2'lik beraberlik ile tamamlandı.

Galatasaray'ın gollerini 11. dakikada Dries Mertens ve 22. dakikada Mauro Icardi kaydetti. Corendon Alanyaspor'un tek golü ise 68. dakikada Jure Balkovec ve 90+1. dakikada Ahmed Hassan'dan geldi. 

Galatasaray'da iki kırmızı
Galatasaray'da Sacha Boey, karşılaşmanın 30. dakikasında Candeias ile girdiği ikili mücadele sonrasında direkt olarak kırmızı kart gördü. Abdülkerim Bardakcı da 90+3. dakikada kırmızı kart gördü.

Ligde hesabı açtılar
Galatasaray'ın galibiyet gollerini kaydeden Dries Mertens ve Mauro Icardi, sarı kırmızılı forma ile Spor Toto Süper Lig'deki ilk gollerini kaydetmiş oldu. 

İki gol ofsayta takıldı
Galatasaray'da 2. dakikada Mertens'in ve 25. dakikada Mertens'in attığı goller, ofsayta takıldı. 

Bu sonuçla Galatasaray puanını 18'e yükseltirken, Corendon Alanyaspor 13 puana ulaştı.

Önemli Anlar

Galatasaray'ın 2. dakikadaki atağında Mertens topu ağlara yolladı ancak Icardi'ye çarpan topta pozisyon ofsayt olarak değerlendirildi. İzlemek için tıklayın! 

11. dakikada Galatasaray 1-0 öne geçti. Oliveira'nın pasıyla ceza yayının sol tarafında topla buluşan Icardi, sağ ayağının dışıyla savunmanın arkasına kaçan Mertens'i gördü. Bu futbolcu, kale sahası önünde gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. İzlemek için tıklayın!

22. dakikada Galatasaray skoru 2-0 yaptı. Corendon Alanyaspor ceza sahasında Efkan Bekiroğlu'nun hatalı pasında araya giren Oliveira, topu kafayla Icardi'ye indirdi. Bu futbolcu, kale sahası önünde kontrol ettiği meşin yuvarlağı düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturdu. İzlemek için tıklayın! 

25. dakikada iyi bir pas alan Mauro Icardi, şık bir şekilde golü buldu ancak pozisyon ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 30. dakikasında Corendon Alanyasporlu Candeias ile ikili mücadeleye giren Sacha Boey, direkt olarak kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. İzlemek için tıklayın!

Beraberliği arayan Corendon Alanyaspor'da Oğuz Aydın vuruşunu yaptı ancak top direkten döndü. İzlemek için tıklayın!

59. dakikada Muslera ile karşı karşıya kalan Lusamba, topu auta gönderdi. İzlemek için tıklayın!

68. dakikada takımının kazandığı penaltı vuruşunda topun başına geçen Jure Balkovec, net bir vuruşla farkı 1'e indirdi. İzlemek için tıklayın!

Maçın 76. dakikasında kullanılan korner vuruşu sonrasında önünde kalan topa sert bir şut çeken Fer, Muslera'yı geçemedi. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 90+1. dakikasında gelişen Corendon Alanyaspor atağında Ahmed Hassan golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

Abdülkerim Bardakcı da 90+3. dakikada kırmızı kart gördü. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray'ın 90+3. dakikadaki atağında Emin vuruşunu yaptı ancak öne geçme fırsatından faydalanamamış oldu! İzlemek için tıklayın!

Galatasaray: 2 - Corendon Alanyaspor: 2

Stat: Nef

Hakemler: Ali Palabıyık, Erdem Bayık, Serkan Çimen

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş (Dk. 58 Berkan Kutlu), Torreira, Oliveira (Dk. 71 Emin Bayram), Kerem Aktürkoğlu, Mertens (Dk. 46 Dubois), Rashica (Dk. 71 Midtsjö), Icardi (Dk. 78 Seferovic)

Corendon Alanyaspor: Runarsson, Fatih Aksoy (Dk. 57 Doumbia), Furkan Bayır, Rassoul (Dk. 57 Pereira), Yusuf Özdemir (Dk. 46 Balkovec), Leroy Fer, Efecan Karaca, Lusamba (Dk. 70 Zinedine Ferhat), Efkan Bekiroğlu, Candeias (Dk. 46 Oğuz Aydın), Ahmed Hassan

Goller: Dk. 11 Mertens, Dk. 22 Icardi (Galatasaray), Dk. 68 Balkovec, Dk. 90+1 Ahmed Hassan (Corendon Alanyaspor)

Kırmızı kartlar: Dk. 31 Boey, Dk. 90+4 Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 18 Candeias, Dk. 30 Yusuf Özdemir, Dk. 73 Oğuz Aydın (Corendon Alanyaspor), Dk. 31 Muslera, Dk. 45+3 Rashica, Dk. 90+2 Berkan Kutlu (Galatasaray)