ÖZET | Galatasaray 2-1 Beşiktaş

Video yükleniyor...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 2-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın tek golü Rıdvan'dan geldi.

Sarı-kırmızılılar, bu galibiyetle birlikte puanını 38'e çıkardı ve 11. sıraya yükseldi.

Galibiyet hasreti 2 maça çıkan Beşiktaş ise haftayı 45 puanla 8. sırada tamamladı.

Önemli anlar

8. dakikada Omar'ın ortasında iyi yükselen Mostafa Mohamed kafa vuruşunu yaptı ancak top az farkla dışarı çıktı. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş 15. dakikada gole çok yaklaştı. Ghezzal'ın kullandığı serbest vuruşta Necip kafa vuruşunu yaptı ancak Omar topu çizgiden çıkardı. İzlemek için tıklayın!

22. dakikada Galatasaray öne geçti. Mostafa Mohamed, Necip ve Vida'dan topu kurtararak içeri çevirdi. Müsait pozisyonda Kerem Aktürkoğlu sert ve düzgün bir vuruşla skoru 1-0'a getirdi.
İzlemek için tıklayın!

Galatasaray 32. dakikada skoru 2-0'a getirdi. Mostafa Mohamed umut meraştan kaptığı topu ortaladı. Kerem Aktürkoğlu darbeli bir kafa vuruşuyla kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. İzlemek için tıklayın!

65. dakikada Galatasaray 3. golüne yaklaştı. Mostafa Mohamed'in şutunda Ersin gole izin vermedi. Seken topu yine Mostafa tamamladı ancak bu kez de Vida topu çizgiden çıkardı. İzlemek için tıklayın!

Beşiktaş 85. dakikada farkı 1'e indirdi. Rıdvan'ın şutunda kaleci Pena topu kontrol edemedi ve skor 2-1'e geldi. İzlemek için tıklayın!

Süper Lig maçlarını kurulum ve taahhüt olmadan kolayca izleyebilirsin! 129 TL’ye paketini hemen satın al, sezon sonuna kadar maçları kaçırma! Üstelik dizi ve film hediyeleri ile!


Galatasaray: 2 - Beşiktaş: 1

Stat: Nef

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Serkan Ok, Candaş Elbil

Galatasaray: Pena, Elabdellaoui (Dk. 67 Boey), Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Emre Kılınç (Dk. 68 Babel), Feghouli (Dk. 46 Cicaldau), Kerem Aktürkoğlu (Dk. 81 Ömer Bayram), Mustafa Muhammed (Dk. 67 Gomis)

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier, Necip Uysal, Vida, Umut Meraş, Atiba (Dk. 46 Josef), Can Bozdoğan, Ghezzal, Teixeira (Dk. 78 Rıdvan Yılmaz), Kenan Karaman (Dk. 39 Larin), Güven Yalçın (Dk. 39 Batshuayi)

Goller: Dk. 22 ve 32 Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Dk. 85 Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 31 Atiba, Dk. 32 Ersin Destanoğlu, Dk. 32 Ghezzal, Dk. 64 Josef (Beşiktaş), Dk. 48 Cicaldau, Dk. 68 Mustafa Muhammed, Dk. 86 Ömer Bayram, Dk. 90+5 Van Aanholt (Galatasaray)