GENİŞ ÖZET | Galatasaray 2-1 Bitexen Antalyaspor

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'de 27. haftada Galatasaray, Bitexen Antalyaspor ile karşılaştı.

RAMS Park'ta oynanan mücadeleyi sarı kırmızılılar 2-1 kazandı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 12. ve 45+2. dakikada Kerem Aktürkoğlu attı. Bitexen Antalyaspor'un tek golünü de 33. dakikada Van de Streek kaydetti.

İkinci yarıda Galatasaray 57. dakikada Kerem Aktürkoğlu ile penaltı vuruşundan yararlanamadı. Maçın geri kalanında başka gol çıkmazken sarı kırmızılılar 2-1 ile tekrar liderlik koltuğuna oturdu ve puanını 72 yaptı. Bitexen Antalyaspor ise 35 puanda kaldı.

Öne çıkan pozisyonlar:

12. dakikada Galatasaray penaltıdan golü buldu. Van de Streek'in Tete'ye müdahalesi sonrası hakem, VAR'da pozisyonu izledikten sonra penaltı noktasını işaret etti. Topun başına geçen Kerem Aktürkoğlu, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0.
İzlemek için tıkla!

15. dakikada Galatasaray, Tete ile ikinci gole çok yaklaştı. İzlemek için tıkla!

22. dakikda Bitexen Antalyaspor üst direği geçemedi! İzlemek için tıkla!

33. dakikada Antalyaspor beraberliği yakaladı. Kaluzinski'nin ortasında, Muslera'nın da boşa çıkmasıyla, altıpas çizgisi üzerinde topa vuran Van de Streek, beraberlik golünü kaydetti: 1-1. İzlemek içn tıkla!

35. dakikada Bitexen Antalyaspor ikinci gol için geldi. İzlemek için tıkla!

37. dakikada İşte Galatasaray'ın iptal edilen golü. İzlemek için tıkla!

44. dakiada Galatasaray tehlikeli geldi savunma başarılı oldu. İzlemek için tıkla!

45+2. dakikada Galatasaray yeniden öne geçti. Torreira'nın ortasında topa kafa vuran Vinicius'un şutunu kaleci Leite çeldi. Dönen topu Kerem Aktürkoğlu'nun tamamlamasının ardından yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Sonrasında hakem Abdülkadir Bitigen, VAR'ın da yardımıyla pozisyonun ofsayt olmadığına karar verdi ve gol geçerli sayıldı. İzlemek için tıkla!

57. dakikada Kerem Aktürkoğlu penaltıdan yararlanamadı. İzlemek için tıkla!

66. dakikada Mertens uzaklardan denedi. İzlemek için tıkla

78. dakikada Davinson musait pozisyondan yararlanamadı. İzlemek için tıkla!

Galatasaray: 2 - Bitexen Antalyaspor: 1

Stat: RAMS Park

Hakemler: Abdülkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta

Galatasaray: Muslera, Barış Alper Yılmaz, Nelsson, Sanchez, Köhn, Kerem Demirbay (Dk. 80 Berkan Kutlu), Torreira (Dk. 87 Abdülkerim Bardakcı), Tete (Dk. 46 Kaan Ayhan), Mertens (Dk. 88 Eyüp Aydın), Kerem Aktürkoğlu, Vinicius (Dk. 70 Zaha)

Bitexen Antalyaspor: Leite, Erdoğan Yeşilyurt, Veysel Sarı, Bahadır Öztürk, Güray Vural, Kaluzinski, Van de Streek, Saric, Ufuk Akyol (Dk. 77 Safuri), Larsson (Dk. 73 Emre Uzun), Buksa

Goller: Dk. 12 (Penaltıdan) ve Dk. 45+2 Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Dk. 33 Van de Streek (Bitexen Antalyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 17 Veysel Sarı, Dk. 18 Güray Vural, Dk. 60 Erdoğan Yeşilyurt, Dk. 90 Buksa (Bitexen Antalyaspor), Dk. 45+7 Torreira, Dk. 90+1 Kaan Ayhan (Galatasaray)

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN