ÖZET | Galatasaray 3-2 Adana Demirspor

Video yükleniyor...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Adana Demirspor'u 3-2 mağlup etti.

Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Bafetimbi Gomis (2) ve Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Adana Demirspor'da ise Mario Balotelli ve Yunus Akgün ağları havalandırdı.

2 maçlık galibiyet hasretine son veren Galatasaray, puanını 51'e çıkardı ve haftayı 11. sırada tamamladı.

Adana Demirspor ise üst üste 5. mağlubiyetini aldı ve 52 puanla 9. sırada kaldı.

Önemli anlar

Adana Demirspor, karşılaşmanın 9. dakikasında öne geçti. Vargas'ın pasında ceza sahasına giren Yunus, sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0'a getirdi. İzlemek için tıklayın!

Mario Balotelli'nin 11. dakikada ceza sahası dışından çektiği sert şut, üst direkten oyun alanına geri döndü. 
İzlemek için tıklayın!

28. dakikada Galatasaray penaltı kazandı. Berkan Kutlu'nun şutunda top ceza sahasında Samet Akaydın'dan dönerken, hakem Sarper Barış Saka bu futbolcunun meşin yuvarlağa elle müdahale ettiğini belirleyerek penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Gomis, skoru 1-1'e getirdi. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 55. dakikasında sahneye Kerem Aktürkoğlu çıktı. Ryan Babel'in arka direğe yaptığı ortada kafayı vuran Kerem, Galatasaray'ı 2-1 öne geçirdi. İzlemek için tıklayın!

Halil Dervişoğlu'nun 60. dakikada çektiği sert şutu kaleci Muric son anda çelmeyi başardı. İzlemek için tıklayın!

63. dakikada sahneye Bafetimbi Gomis farkı 2'ye çıkardı. Kerem Aktürkoğlu'nun pasını tek vuruşla ağlara gönderen Gomis, skoru 3-1'e taşıdı. İzlemek için tıklayın!

Mario Balotelli 67. dakikada kelimeleri kifayetsiz bırakan bir gol attı. İtalyan forvet, ceza sahası sol çaprazından müthiş bir şut gönderdi ve farkı 1'e indirdi. İzlemek için tıklayın!

Bafetimbi Gomis, 74. dakikada topu bir kez daha ağlara gönderdi ancak VAR'dan gelen uyarının ardından bu pozisyon ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

83. dakikada Mario Balotelli savunmanın arkasına sarktı ancak karşı karşıya pozisyonda Muslera'yı geçemedi.

Galatasaray: 3 - Adana Demirspor: 2

Stat: Nef

Hakemler: Sarper Barış Saka, Murat Ergin Gözütok, Ali Tuna

Galatasaray: Muslera, Boey, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Pulgar, Berkan Kutlu, Babel (Dk. 87 Feghouli), Halil Dervişoğlu (Dk. 87 Emre Kılınç), Kerem Aktürkoğlu (Dk. 90 Barış Alper Yılmaz), Gomis (Dk. 87 Mustafa Muhammed)

Adana Demirspor: Muric, Semih Güler, Simon Deli (Dk. 76 Tayyip Talha Sanuç), Samet Akaydın, Alper Uludağ (Dk. 68 Rassoul), Bjarnason, Gökhan İnler (Dk. 68 Dokovic), Yunus Akgün (Dk. 77 Akintola), Belhanda (Dk. 68 Assombalonga), Vargas, Balotelli

Goller: Dk. 9 Yunus Akgün, Dk. 67 Balotelli (Adana Demirspor), Dk. 30 (Penaltıdan) ve 63 Gomis, Dk. 55 Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 29 Samet Akaydın, Dk. 82 Assombalonga (Adana Demirspor), Dk. 32 Nelsson, Dk. 66 Berkan Kutlu, Dk. 90+4 Marcao (Galatasaray)