"Fransızlar bile Türk bayrağı açtı"

Video yükleniyor...

Lille formasıyla Fransa Ligue 1'de şampiyonluğa ulaşan milli yıldızlarımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik; A Milli  Takım kampında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Milli takım kampını her zaman çok özlediğini söyleyen Yusuf Yazıcı, "Burası çok başka. Herkes birbirini çok seviyor. Burada bir aile ortamı var." dedi.

Merih Demiral'ın "Chiellini ve Bonucci, Burak Yılmaz'dan bahsediyorlar. Ben de Burak ağabeyin gollerini gösteriyorum. Onlar da çekiniyor bizden biraz" sözlerini değerlendiren Burak Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Kimse kimseden çekinmiyor. Bizim hiçbir rakipten korkumuz yok. Saygımız büyük ama kimseden çekinmiyoruz. Maçın çok sert geçeceğinin farkındayız. Baskı konusuna gelirsek, maça kadar istediğiniz kadar baskı yaratın, benim için daha iyi olur. Baskı bana her zaman iyi gelmiştir."

"Fransız taraftarlar Türk bayrağı açtı"

Şampiyonlukla ilgili açıklamalarda bulunan Zeki, "Fransız taraftarlar bile Türk bayrağı açtı. Binlerce Türk bayrağı vardı şampiyonluk kutlamasında. Ülkemizi böyle temsil ettiysek ne mutlu bize. Fransa'daki Türklerde bize çok destek oldu. Onlar da sağolsun. Ülkemizi böyle temsil etmek onur, gurur verici." ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz ise konuyla ilgili "Kolay geliyor ama yaşanılan bu başarıyı 1 sene sonra belki daha iyi anlayacağız. Olağanüstü bir başarı. Mbappe, Neymar olarak bakmamak lazım sadece, dünyanın en güçlü kulübüne karşı şampiyon olduk" dedi.