Fransa'da Umut Bozok fırtınası! 5 maçta 3 hat-trick

Video yükleniyor...

Fransa Ligue 2'de Umut Bozok fırtınası dinmiyor. Nim forması giyen genç futbolcu bu sezonki üçüncü hat-trick'ini yaparak gol krallığının zirvesindeki yerini sağlamlaştırdı.

Ümit milli takım forması giyen Umut Bozok'un Fransa'daki büyüleyici performansı sürüyor. Kariyerinin ilk profesyonel sezonunu geçiren 21 yaşındaki forvet, Bourg en Bresse karşısında hat-trick yaparak takımının sahadan 4-0 galip ayrılmasında büyük rol oynadı ve ligdeki gol sayısını 13'e çıkarttı.

Ligue 2 tarihinde 20 yıl sonra bir sezonda üç hatrick yapma başarısı gösteren ilk futbolcu olan Umut Bozok, sezon başında 150 bin euro bonservis bedeliyle transfer olduğu Nim'de şampiyonluk mücadelesi veriyor. 16 haftası geride kalan ligde 31 puan toplayan nim, lider Reims'in 4 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor.

Son 5 maçta yaptığı üç hat-trick ile Fransa'da gündem olan ve "Ligue' 2'nin Lacazette'i" unvanını alan Umut Bozok henüz A Milli Takım tercihini yapmadı. Türkiye Ümit Milli Takımı'nda 4 maçta forma giyen genç futbolcu rakip fileleri 3 kez havalandırdı.