Flaş gelişme! Mauro Icardi kararını verdi

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de son üç haftaya girilirken, 79 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, 30 Mayıs'ta MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçı kzandığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek. 

Demir Grup Sivaspor maçı sonrası iki gün izin yapan Galatasaray, bir yandan MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına başlarken, bir yandan da gelecek sezon çalışmalarını sürdürüyor. 

Galatasaray'daki geleceği merak konusu olan Mauro Icardi, sarı kırmızılıların başkanvekili Erden Timur ile görüştü. Galatasaray'da mutlu olan ve her platformda kalmak istediğini dile getiren Arjantinli forvet, Galatasaray'da kalmak istiyor. 

Gelecek sezon Galatasaray'ın planlarıyla ilgili bilgi sahibi olmak isteyen Arjantinli oyuncuya, Erden Timur da geniş kapsamlı bilgi verdi. 

beIN SPORTS muhabiri Deniz Birik'in ulaştığı bilgilere göre, Galatasaray'ın Icardi'ye 4.5 milyon Euro maaş vermeyi planlıyor. Kulubü PSG ile ise 8 milyon Euro bonservis bedeliyle görüşmeler sürdürülüyor. 

Galatasaray dışında da talipleri olan Icardi'nin önceliği sarı kırmızılılar olacak. 

Galatasaray'da Icardi'nin dışında durumu en çok merak edilen bir diğer oyuncu da Sacha Boey. 22 yaşındaki Fransız savunmacı ile Galatasaray'ın bonservis beklentisi 15 milyon Euro. Almanya'dan Wolfsburg ve Borussia Dortmund, İngiltere'den Arsenal, Boey ile ilgilenen kulüpler arasında. 

Galatasaray, 25 milyon Euro serbest kalma maddesi bulunan Danimarkalı Victor Nelsson için transfer görğüşmelerini bu rakam üzerinden yapmayı istiyor.

Öte yandan, şampiyon olması durumunda önümüzdeki sezon Devler Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray, bu kozu kullanarak Boey ve Nelsson'u kadrosunda tutmak isteyebilir.