Ferdi Kadıoğlu transferi Avrupa basınında: "Rekor satış"

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'de forma giyen ve İngiltere Premier League ekibi Brighton'a transfer olan Ferdi Kadıoğlu Alman basınında gündeme oturdu.

Fenerbahçe'de forma giydiği her maçta dikkatleri üzerine çeken ve EURO 2024'teki iyi oyunuyla Avrupa'dan pek çok takımın dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transfer olması İngiltere, Hollanda, Almanya ve Portekiz medyası tarafından manşet oldu.

Avrupa'nın önde gelen medya organları gece yarısı okurlarıyla buluşturduğu haberde transferi şöyle duyurdu:

TUTTO MARCETO (İTALYA) "HARİKA BİR ADIM"

"Juventus için çok pahalıydı. Ferdi Kadıoğlu, Brighton'a gidiyor. Türk millî takımıyla 2024 Almanya Avrupa Futbol Şampiyonası macerasında çok iyi bir performans sergileyen 24 yaşındaki sol bek için harika bir adım."

VOETBAL PRIMEUR (HOLLANDA) "HURZELER BASKI YAPTI"

"Brighton Teknik Direktörü Fabian Hürzeler'in daha önce en büyük hedef olarak gösterilen Kadıoğlu'na çok meraklı olduğu bildiriliyor. Genç hoca, savunma oyuncusunun gelmesi için yönetime baskı yaptı ve bu isteği sonunda gerçekleşti."

CENTRE DEVILS (İNGİLTERE) "BRIGHTON, MANU'YU MAĞLUP ETTİ" 

"Brighton, Manchester United'ı mağlup ederek Türk millî oyuncuyu kadrosuna kattı. Fenerbahçe'de ve Avrupa Şampiyonası'ndaki etkileyici performansın ardından Türk oyuncu, Manchester United'ın sol bek adayları listesinin üst sıralarındaydı."

A BOLA (PORTEKİZ) "REKOR SATIŞ"

"Rekor satış: Jose Mourinho, takımın yıldızını İngiltere Premier League'e kaptırdı. Fenerbahçe tarihinin en pahalı satışına imza atacak."

KICKER (ALMANYA) "35.2 MİLYON EURO"

"Birkaç haftadır Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig'e gideceği yönünde söylentiler dolaşıyordu. Şimdi 24 yaşındaki futbolcunun 35,2 milyon euroya mal olması bekleniyor ve bu da onu Süper Lig tarihindeki en pahalı satış yapıyor."

İNGİLTERE PREMIER LEAGUE ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN