Ferdi Kadıoğlu: "Ona iyi şanslar diliyorum"

Video yükleniyor...

UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk karşılaşmasında Fenerbahçe ile Twente karşı karşıya geldi. Mücadele, 5-1'lik Fenerbahçe galibiyeti ile tamamlandı. Mücadele sonrasında Fenerbahçe futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

FENERBAHÇE - TWENTE MAÇININ DETAYLARINI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Kadıoğlu, "1-0 olduğunda bizim için zor bir andı. Ama çok çabuk bir şekilde 1-1 yaptık. Ondan sonra maç tek tarafa döndü. Sabırlıydık, taraftarımız da bugün harikaydı." dedi. 

Altay Bayındır hakkında da konuşan Ferdi, "Altay Bayındır çok iyi bir kaleci. Ona iyi şanslar diyorum. Aynı zamanda çok iyi bir karakter. Umarım orada çok başarılı olur. Yeni kalecimize karşı bir kere oynadım, çok fazla kurtarış yapmıştı o maçta. Umarım aynı şekilde bize yardımcı olur." şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli futbolcu, "Her maç oynadığım için mutluyum. Kendimi iyi hissediyorum. 3-4 günde bir maç yapmak benim için güzel. Umarım bu şekilde devam ederim. Geçen sezon da çok fazla maç oynadık. Buna alışkınız diyebilirim. Bu şekilde devam etmek istiyorum. Bu süreci hem hocamız hem teknik heyetimi iyi şekilde yürütüyorlar." ifadelerini kullandı. 

Takımdaki havadan da bahseden Kadıoğlu, "Çok iyi bir grubumuz olduğunu düşünüyorum. Takım içerisinde gerçek liderler var ve harika iş çıkartıyorlar. Herkesle konuşuyorlar. İyi bir grubumuz var. Hem genç oyuncularımız hem de tecrübeli oyuncularımız var. Bizim için iyi bir karışım." dedi.