Fenerbahçe'de tutunamadı, Premier Lig'e gidiyor! Ada'dan flaş iddia...

Fenerbahçe'de tutunamadı, Premier Lig'e gidiyor! Ada'dan flaş iddia...
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin geçtiğimiz ay karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı teknik direktör Vitor Pereira, İngiltere yolcusu...

Ada'nın yüksek tirajlı yayın organlarından TalkSport'un haberine göre Premier Lig temsilcisi Everton, Rafael Benitez'den boşalan menajerlik koltuğu için Portekizli teknik adamın ismini, aday listesinin en tepesine yazmış durumda.

Ligde alınan 2-1'lik Norwich mağlubiyetinin ardından İspanyol çalıştırıcının görevine son vererek takımı yardımcı antrenör Duncan Ferguson'a emanet eden Merseyside kulübü, yaklaşan 2022 Dünya Kupası'na konsantre olmak isteyen Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Martinez'den alınan olumsuz yanıtın ardından Vitor Pereira'ya yöneldi.

Kulüp televizyonuna verdiği röportajında büyük hissedar Farhad Moshiri, 53 yaşındaki teknik adamdan fazlasıyla etkilendiğini ve Pereira ile önümüzdeki Pazartesi İngiltere'de bir görüşme gerçekleştireceklerini açıkladı.

Teknik adamlık kariyerinde başta Türkiye olmak üzere Portekiz, Suudi Arabistan, Yunanistan, Almanya ve Çin maceraları da bulunan Vitor Pereira, Fenerbahçe haricinde Porto, Al-Ahli, Olympiakos, 1860 Münih ve Shanghai SIPG'yi çalıştırmıştı.

Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler